resim
Yıldırım Demirören
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:60
Uyruk:Türkiye
  • 870
    umarım tff başkanlığından kısa süre içinde ayrılmaz. tekrar ediyorum "ayrılmaz". çünkü beşiktaş'ı ekonomik olarak yok etti ama o enkaz üzerine yıkılmasın diye en kötü günden önce kaçıp kendisini kurtardı. sonra türk futbolunu mahvetti, kendisini oraya getirenler için elinden geleni yaptı. ve yine kendisi kaçıp arkasından gelenin acı reçeteyle karşılaşmasına sebep olacak.

    bu sefer kaçamayacaksın yıldırım demirören o sorumluluğu sen üstleneceksin, seni oraya getirenlere cezayı sen keseceksin. uefa cezai yaptırımları istediğinde sen kendi elinle imzalayacaksın o kağıtları bir başkası değil. beşiktaş'ta topu fikret orman'a atmıştın tff'de kimseye atamayacaksın.

    şike soruşturması kararları çıkana kadar koltuğunda oturması gereken tff başkanı. bu saatten sonra koltuğundan devirmek demirören'e yapılmış iyiliktir. genel kurul'da galatasaray ve bursaspor hariç tüm kulüplerin oyunu alıp seçildi görelim boyunun ölçüsünü uefa cezası geliyor. sonra bizim hiçbir hareketimize gerek kalmayacak kendisini seçenler alaşağı ederler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın