• 156
    kendisine asım pars dedim, sonra sadece yetersiz buldum, daha sonra beğenmesem de saygı duydum. en sonunda da en azından oktay mahmuti'nin takımı ve sisteminde önemli bir adam olduğunu kabul ettim. gitmese olur muydu? olurdu. ama neill da gitmese olurdu. giderken üzüldünüz. kewell giderken de ağladınız. cana'yla beraber birçoğunuz ikametinizi roma'ya aldırdınız. ama sonra gördük ki bu üzüntülerin hepsi gereksiz, tamamen siz merkezli üzüntülermiş.

    bence bugünkü luksa ağıtları da aynı. neill gibi, kewell gibi, cana gibi karizmatik bir adamdı luksa ve bugün artık galatasaraylı luksa yok. pek çok taraftar bu durumdan mutsuz. bunda basketbolunun payı ne kadarsa, bence dış görünüşünün payı da en az onun kadar. evet kulağa saçma geliyor belki ama var böyle bir şey. şemsettin baş görüntüsüyle gitseydi, şu basketboluna şu ağıt yakılmazdı. bekir irtegün olayı gibi düşün. adam iyi oynadı. mayısın sonuna geldik hala da iyi oynuyor ama seneye muhtemelen yedek kalacak. yedek kalınca da milli takımdan kesik yiyecek. bekir çünkü ismi. bekir yani.

    ne olursa olsun üst düzey bir basketbolcu değildin luksa. kalsaydın bilecektim ki önümüzdeki sezon da son topa kadar mücadele eden, karakterli ama sınırlı bir takım olmaya devam edecektik. şimdi gidiyorsun ve yerine muhtemelen daha iyin gelecek. biz belki gene son topa kadar mücadele edeceğiz ama çoğu maçı son topa bırakmadan alacağız.

    güle güle.
App Store'dan indirin Google Play'den alın