• 107
    enteresan bir dönemdir. ancak nasıl bir politika izlediğimiz dahi belli olmadığından kendimce bir 11 oluşturma sevdasına düştüm.

    ---------------------muslara-------------------------

    eboue(ujfalusi)----semih-----ujfalusi(chivu)----hakan balta

    hamit---------selçuk---------melo-----------yardıringi çok yüksek olan bir adam.(muhtemelen yabancı)

    -----------berbatov---------------elmander---------------

    -görüldüğü üzere yabancı sınırını aştık.bu yüzden bu sınır bu sene başımıza dert olacak gibi.ancak kurulan kadroya baktığımız vakit ; chivu,berbatov ve hamit(öyle olduğu konuşuluyor) bonservis bedeli ödenmeden alınacak gibi görünüyor. şunu kabul etmek gerekir ki bu kısım ciddi anlamda transfer başarısı olur gerçekleşirse.

    -elimizde yerli oyuncu transferi yapabileceğimiz opsiyonlar çok fazla değil açıkçası; burak yılmaz, gökhan töre(gelmek istemediğini belirtmiş), sercan saraer(kendisini izlemedim), ozan ipek (alternatifli bir kadro için oldukça iyi bir seçenek), ömer toprak (bana kalırsa ilk işimiz olmalı).

    -şimdi şöyle bir güzellik var ki elimizde takas olarak veya satılık olarak gelir elde edeceğimiz de bir oyuncu grubu var; milan baros (üzgünüm king), bogdan stancu, juan pablo pino, sercan yıldırım(kiralık gitmeli bir takıma), albert riera, kazım kazım . bu kısım transferde önümüzü açacaktır muhtemelen. çünkü takas olarak veya satılık olarak verdiğinizde 10m civarı bir gelir elde edilecek gibi görünüyor.

    şimdi ben analizimi yaptım,gerekli olan bölgeler ortada zaten,bir yol çizdim kendimce.ha bu kimi bağlar, tabi ki kimseyi bağlamaz. fatih terim en iyi opsiyonu seçecektir. tek endişem yönetimin yan çizmesi olur, kolay değil biz hep yan çizen yönetimler tarafından yönetildik.
App Store'dan indirin Google Play'den alın