• 1722
    anadolu külüplerinin tamamının bu takımın küme düşmemesini istemesi, ilhan cavcav'ın bu süreçte resmen fenerbahçe spor kulübü'nün sözcülüğünü yapması, görüyoruz ki son derece normal(miş). çünkü hakikaten bu ülkeye lazım bir kulüp fenerbahçe. son olarak orhan şam+serdar kesimal ikilisine 9 milyon euro verdiler misal. bunu sen verir misin? vermezsin. veremezsin değil. vermezsin. çünkü tok ve akıllı bir alıcısın. altyapına güveniyorsun. param değerli diyorsun. ama fenerbahçe veriyor. verince de hem kulüpler kazanıyor, hem de medya. alın verin ekonomiye can verin reklamlarında direkt fenerbahçe'nin oynatılması lazımdı misal.

    şimdi ünü avrupa'ya da ulaşmış olmalı ki fernandes gibi bir adamı 2 milyon euroya satmış bir kulüp bile mehmet topal için kendilerinden 7 milyon euro isteyebiliyor. çünkü biliyor ki fenerbahçe artık bir manchester city ayarında, chelsea gerizekalılığında bir kulüp. şimdi sen taksicisin ve çemberlitaş'tan bir turist almışsın, turist de gebze'ye gitmek istiyor. gözlerin fal taşı gibi açılmaz mı, altılıyı bulmuş kadar sevinmez misin? sevinirsin. ben de sevinirim. seviniriz yani. seviniriz ve çakarız. kimse kimseyi kandırmasın. karakterimiz bu.

    o yüzden ben de tıpkı ilhan cavcav gibi gençlerbiliği'nin galatasaraylı bir başkanı olsam, ben de fenerbahçe'nin küme düşmesini istemem. fenerbahçe küme düşerse seneye özgür ileri'yi 5 milyon euro'ya kime okuturum diye düşünürüm çünkü, uykularım kaçar..

    gavurlar diyor ya ''bir futbolcunun iki fiyatı vardır: bir gerçek fiyatı, iki chelsea fiyatı'' diye. söz konusu transferse fenerbahçe özelinde de durum aynı. bir futbolcunun bir gerçek fiyatı vardır, bir de fenerbahçe fiyatı..
App Store'dan indirin Google Play'den alın