• 1719
    antifenerli değilim. sözlükteki çoğu yazarın da galatasaray'ı tutmaktan çok fenerbahçe'yi tutmadığını düşünüyorum ama söz konusu transfer ise, hakikaten büyük gerizekalı bu kulüp.

    sadece mehmet topuz-serdar kesimal-orhan şam triosuna 20 milyon avro'ya yakın para verdiler ki bu sadece bonservisleri. alacakları ücreti bilsem ''fener'den topuz'a 30 milyon avro!'' yazardım ama kezban'ın kaç para aldığını bilmiyorum. biraz geçmişe gitsem bunlara benzer onlarca transfer sayabilirim ama bu saatte kafa patlatamam :( sezonluk golcü guiza'ya verilen 15 milyon euro bunlara basit bir örnektir mesela.

    neyse. yazılanlar o ki, bugün de mehmet topal'a 7 milyon avro bayılmış bu kulüp. bayılmış diyorum çünkü vermiş diyemem. bunun adı bayılmaktır. domalmak da olabilir. ama vermek olamaz.

    seneye akhisar'da merter yüce'nin yapacağı işin aynısını yapacak bir adama, 30 maçın 25'inde kendi stoperleriyle okey oynayacak, savunmanın geride kurulmasına sebebiyet verecek, oyunun boyunu uzatacak, muhtemelen rakip takımın ceza sahasına girmeden sezonu bitirecek, son derece demode, son derece overrated bir orta saha oyuncusuna, ya da pardon bir ön stopere sırf yerli ve valencia geçmişli diye 7 milyon euro vermek ve muhtemelen bu transferle emre belözoğlu gibi saf bir orta saha oyuncusunun biletini kesmek..

    şu dünyadaki en aptalca işlerden biridir.

    düşmanım da olsan bu denli saf olman artık beni üzüyor fenerbahçe. bildiğin zengin komşunun gerizekalı oğlu oldun :(
App Store'dan indirin Google Play'den alın