• 29
    fırat aydınus yanlış bir kart göstermiştir bence. önce itirazdan sarı kart verdi, sonra sarı kart alan barbaros barut hakemin yanından uzaklaştı. trt'nin tekrarından gördük ki, fırat aydınus, uzakta bekleyen barbaros'u dikkatle izlemeye devam etti ve ilk fırsatta da kırmızı kart gösterdi.

    kırmızı kart gören oyuncu hakemden uzaktı ve hakemin yüzüne doğrudan bir hakareti yok gibiydi. fırat aydınus, ağzını okuyabildiğim kadarıyla şöyle bir şey söyledi kırmızıyı çıkarttıktan sonra: "sen bana orospu çocuğu(u: ".mına koduğum çocuğu" da olabilir) diyemezsin."

    tüm bunlardan anlayabildiğim kadarıyla kart gören oyuncu, hakemden uzakta küfür ederek söylenmiş gibi duruyor. fırat aydınus ise kart göstermek için biraz zorlamış gibi. hatta zorlamadan da öte, fırat aydınus'un kart göstermek gibi bir niyeti olduğunu düşünüyorum, trt'nin aydınus'a yakın çekim yaptığı görüntüleri bulun ve izleyin.

    ha kart haklı da olabilir belki hakeme direkt küfür etti ama bir süre sonra şöyle bir olay gerçekleşti;

    aydınus yine itiraz eden kasımpaşaspor'lu gökhan güleç'e sarı kart gösterdi, bir daha gökhan'a bakmadı, başını eğdi ve kartına futbolcunun numarasını yazdı. hiç bakmadı gökhan ne yapıyor diye, keza sancak kaplan'a göstermediği kart da ortada.

    edit: imla.

    ikinci edit: golden hemen önceki pozisyonda kasımpaşalı luis enrique'nin de ikinci sarı kartı görmesi gerekiyordu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın