• 934
    bugün kayseri'ye gelen 26 tane kadıköy hatırası tişörtünden saat 10:00'da bayrak adam ile birlikte mağaza açıldığında 2 tanesini satın aldık. saat 2'de gittiğimde tişörtlerin tamamı tükenmişti. internet dışında da taleplerin inanılmaz olduğu ortada ve umuyorum bu tişört için en kısa sürede sevkiyat yapılır..

    nurettin kantarelli twitter'dan bazı bilgiler geçti:

    -kadıköy hatırası; önümüzdeki hafta boyu devamlı imalattan girişlerimiz olacak, merak etmeyin son talep karşılanana kadar üretilecek.

    -kulübümüzün asıl sponsoru taraftarımız yapması gerekeni yapıyor. hergün kırdığımız satış rekorlarını bir kademe ileri taşıyoruz sayenizde.

    -binlerce adet üretimden geliyor,dağıtılıyor,anında tükeniyor.talebinizi karşılayabilmek için her imkanı değerlendirdiğimize emin olun lutfen

    -satışta olan diğer ürünler için de rpt (tekrar) üretim siparişleri verildi, eksiklikler en kısa zamanda giderilecek.

    -rakam vermeyeceğim, sadece şu bilgiyi paylaşayım tüm zamanların her açıdan en yüksek satışlarına eriştik. rekorlar her gün yenileniyor.

    -internet sevkleri, günde 300-500 sipariş aldığımız günlerde istanbul içi 1-2 gün istanbul dışı 2-3 gün olarak gerçekleşiyordu. fakat şu anda günlük binlerle ifade edilecek siparişler yağmakta. ürün konusunda sıkıntı yok ama işlemlerini yapmak, işgücü takviyesi apılmasına rağmen kolay olmuyor.onun için sevk sürelerimiz uzadı. verdiğim süreleri istanbul içi 3-4 gün istanbul dışı 4-5 gün olarak belirtmek gerçekçi olacaktır. fazla mesai dahil elden gelen her imkan kullanılıyor. lütfen durumu anlayışla karşılayalım.

    -hepinize çok çok teşekkürler. sevgiler.

    - şampiyonluk cd ve dvd'leri için hazırlıklar var, yakında bilgilendireceğim.

    nurettin kantarelli'nin gösterdiği emeğin önünde saygıyla eğiliyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın