• 149
    temelsiz eleştirilere maruz kalan komite.

    bu sezon çok belli ki gurbetçiler üzerine yoğunlaşmışlar ve bu oyuncular için görüşmeler yapıyorlar. daha dün terim-mourinho görüşmesi oldu. hamit altıntop konuşulmadı mı transfer muhabbeti açılmadı mı? elbette konuşuldu muhtemelen hamit ikna edilmeye çalışılıyordur. para konusunda bir sorun olduğunu kesinlikle düşünmüyorum. sonra gökhan töre deniyor başka gurbetçilerin adı geçiyor. bu da normal. eğer bunlar gibi kaliteli yerli oyuncular alırsak kanatlara, hem kadro derinliğini sağlarız hem de yabancı kontenjanı illetini çok kafamıza takmayız. bunlar alınamazsa o zaman 10 milyon euro üzeri bonservis bedelleriyle yabancı oyunculara bakılır. zaten euro 2012'den önce gelecek vaat eden bir oyuncuyu uygun fiyata transfer etmek mümkün değil. cin gibi menajerler var adamlar enayi mi patlama yapabilecek ve fiyatını ikiye katlayabilecek oyuncuyu şimdiden uygun fiyata satsın? o oyuncunun turnuvadan sonra fiyatının artabileceğini sen öngörüyorsun da o menajer yahut oyuncunun kendisi öngöremiyor mu?

    böyle bir durum varken hemen transfer yapıcam diye ozan ipek'e 6 milyon, alper potuk'a 5 milyon, soner aydoğdu'ya 3 milyon vermediği için bu yönetimi eleştirmek doğru değil. çünkü mantıklı değil. özer hurmacı'yı da fener kapmıştı değil mi? sercan yıldırım için 1-2 sene öncesine kadar 10 milyon euro isteniyordu sanırım? hadi sercan için konuşulan rakam oydu peki mehmet topuz için baya baya 10 milyon euro ödemedi mi transferleri kıskanılan o kulüp?

    sadece şunu anlarım, bonservisi elinde olan oyuncular elden kaçma ihtimali olan oyuncular, bu konuda ne gibi çalışmalar yapılıyor, görüşmeler ne durumda onu bilmiyoruz. çünkü 1 hafta gibi kısa bir süre kaldı bunlar için. onun dışında daha sezon biteli 2 hafta geçmemişken "geç kaldılar" demek doğru olmaz. sezonu da bu kez temmuz ortasında falan açmayacağız. sabredelim.

    ekleme: ünal aysal dönemi için konuşuyorum, şu ana kadar olcan adın dışında transferde önemli bir hata yapmadığını düşündüğüm aklı başında insanlardan oluşan komitedir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın