• 771
    basketbolda başarı doğru yapılanmayla çok hızlı gelir. sene başında doğru yapılanırsan sezon sonunda şampiyon olabilirsin. oyun tarzını oturtmak aylar sürmez. çünkü basketbolda temel oyun setleri vardır. her takım bu setleri oynar. koçlar kendi oyun sistemlerini zaman içinde oyuncularına yansıtır.

    oktay hoca 2 senede kendi oyun felsefesini takıma yansıttı ve bunu oturttu. başarılı takımların sistemlerine çok yakın bir sistemi var. topa baskı yapan, hücumda topu paylaşan, hızlı hücum eden ve savunmayı ön planda tutan bir takım yarattı. bu takıma kademe atlattıracak şey ise oyuncu kalitesidir.

    işte oktay hoca bu takıma kademe atlattıracak oyuncu transferi yapamadı. 2 senede herşeyi yaptı, yapamadığı tek şey ise takıma sınıf atlattıracak oyuncu transferlerini yapamamasıdır.

    her zaman basamakları teker teker çıkacağız dedi ama basketbolda basamaklar ikişer hatta üçer üçer de çıkılabiliyor. çok tercih edilen birşey değil ama çok zor bir iş de değil.

    gelecek sezon oktay hoca artık bizim takımı top class seviyeye çıkaracağını düşünüyorum. 1. sınıf basketbolcular transfer edecektir, etmelidir. bu taraftar bunu hakediyor, bu taraftarı ancak şampiyonluk keser.
App Store'dan indirin Google Play'den alın