• 757
    22 mayıs 2012 beşiktaş galatasaray basketbol maçı'na takımı iyi hazırlamış; fakat maç sonunda takımın kontrolünü sağlayamamıştır. açık konuşmak gerekirse beşiktaşla oynadığımız 2011/2012 yarı final serisini genel olarak kötü geçirdi.

    sonuç olarak iyi koçtur ve takımda kalmalıdır; ama kaybettiği çok önemli bir seriden sonra eleştirilmelidir, bu da normaldir. tabi eleştiri derken direk gitsin, koç değil, istifa etsin gibi argümanlardan çok yapıcı eleştiriler getirilmelidir.

    kişisel eleştirime gelecek olursak; 22 mayıs 2012 beşiktaş galatasaray basketbol maçı da dahil olmak üzere serinin tüm maçlarında maalesef başarısızdır. 22 mayıs 2012 beşiktaş galatasaray basketbol maçı dışında takımı iyi hazırlayamamış ve beşiktaş'a karşı bir oyun planı geliştirememiştir. bana göre yapılması gereken kısalarla devamlı içeri penetre edip beşiktaşlı birkaç oyuncuyu faul problemine sokmaktı. bunun dışında seri boyunca çok kötü dış şut kullandık; fakat bu da sürpriz değildi takımımız adına. buna da maalesef bir dur diyemedi kendisi. ama ne olursa olsun tüm 1 sezona baktığımızda * kendisi başarılıdır. ve maalesef sene sonu bir formsuzluk yaşamıştır. canın sağolsun hocam!
App Store'dan indirin Google Play'den alın