• 739
    hatasiz kul olmaz, elbet kendisi de hata yapabilir ve bu hatalar elestirilebilir. bu cok dogal bir sey. fergie gibi bir adamin elestirildigi dunyada, fatih terim gibi bir adamin elestirildigi bir ulkede yasiyoruz.

    ancak kocu sadece ergin ataman'i overek elestirmek hem ona ve ekibine, hem de takima yapilan bir ayiptir. ben ve benim gibi dusunenlerin tepkisi de bunadir.

    besiktas serisinde kendisi onemli hatalar yapti, evet. lucas'i size olarak tutamayacagi howkins'e vererek savunma ve hucumda lucas'in ve takimin aksamasina neden oldu. pick rollarimizi pota altina gomulerek engellemelerine cozum bulamadi. oyun tempomuz ve savunma agresifligimiz dustu. evet. ama bu sekilde degil de "ergin ataman bla bla" seklinde elestirilmesi ayiptir.

    eger illaki bir karsilastirma istiyorsaniz, ergin ataman, takimi icin olcu olmayacak bir kupayi ulkeye getirdiginde konusacak mikrofon arayan playboydur, oktay mahmuti ise oyunculari tek tek eurochallenge kupasindan degerli olan cska'yi yendiginde "neleri yapip neleri yapmayacagimizi iyi biliyorduk ve bunlari uygulayip kazandik." diyebilen bir adamdir.

    elestiri yapilacaksa kendisi ozelinde yapilsin. yapilmayacaksa susulsun. bu kadar net.
App Store'dan indirin Google Play'den alın