• 2244
    bir tanesi direkt olarak rapor ettiğim, 20 gün sonra maaşıma, haklarıma hatta belki terfime bile karar verebilecek direktörümdür. aslında kendisini severim, ama takımı söz konusu olunca hepsi değişiyor bunların.

    play off'larda her galibiyetten sonra fenerbahçeli atkısını, odasına gittiğimde oturmak zorunda olduğum sandalyesine astı, fenerbahçeli kravat taktı. ortamda espri dönünce bana inceden laf da soktu. neyse ben hep sustum, sustum ve bekledim.

    pazartesi de geldim (onun gibi odam yok bayraklarla süsleyecek ama) ben de kendi çapımda saldalyeme sarı kırmızı formamı giydirdim, galatasaraylı lösev bebeğimi (ki hep masamda durur), masa dışından görünecek bir şekilde yerleştirdim. şöyle bir baktı boynu bükük ve geçti tabii :) herkes "yapma etme, bak performansına karar verecek" dedi, ama umrumda olmadı.

    he ne oldu, dün türkiye kupasını aldılar diye, bugün çubuklu formayı getirdi, kendi sandalyesine giydirdi, duvarına da takımlarının resmini asmış. atkılar iki olmuş, odaya bir şey için çağırdıkça geriliyorum, bir an önce çıkmak istiyorum ordan.

    uzun lafın kısası, bunların en mantıklısı bile, galatasaray'ın başarısında error veriyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın