• 246
    $ansli olmak demektir.

    genellikle çocuk ya$ta futbol ile ilgileniyorsaniz bir takim seçmek zorunda kalirsiniz veya büyükleriniz sizi bir takimli yapar. lakin genellikle kendiniz seçersiniz tutacaginiz takimi.

    burada çe$itli faktörler rol oynar. çevrenizdeki insanlarin tuttugu takim, tutulacak takimlarin o yillardaki ba$arilari ve konu$ulurluk oranlari. bir takim ne kadar ba$arili ise, o kadar çok konu$ulur. yani bir nevi popülarite dir o faktör.

    ben 80 de dogmu$um, john lennon in öldürüldügü saatlerde.1987 de 14 yillik bir aradan sonra tekrardan $ampiyon oldunca cimbom ben de galatasarayli olmu$um sanirim.

    tam hatirlamiyorum ama o yillarda heryer de, her kiraathane de galatasaray posterleri asili idi. belki de bizim köyde çok galatasarayli vardi, bilmiyorum.

    bildigim tek $ey. çocuklugumun neuchatel xamax, as monaco ve rapid wien zaferleri ile geçtigidir.

    tabii ki bu biraz da benim pederin fanatikliginden kaynaklaniyor. deplasmanda oynanan neuchatel xamax maçini tribünde izlemi$ adam.

    istanbul da ki 5-0 lik xamax ve köln de ki monaco zaferlerini vhs ye çekmi$, türkiye den isvicre ye tatil e geldigimide ilk i$i bana bu maçlari seyrettirmek olmu$tu.

    ben $ahsen galatasarayliligimi babam a borçluyum ve bu miras i çocuklarima devredecegim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın