• 5
    popülizmin kralını yapan çakma milliyetçi. hükümete yada cemaate giydirmek için fenerbahçe'yi bahane edecek kadar midesizdir, ki kendisi tek değildir bu konuda. şikelerle, namussuzluklarla birileri birilerinin hakkını yesin, sonra kurumlar bu hak yiyenlere hesap sormasın, hakkı yenilenler isyan edince de 'tu kaka' ilan edilsin. bu mu lan anadolu çocukluğu? bu mu burjuvaya kafa tutuş? bu mu halkçı tavır?

    yemin ediyorum bu ülkedeki insanların plastik ve sloganik tavırlarından iğreniyorum. ne hükümeti severim, ne cemaati. ama ben bir şeye muhalif yada taraf oluyorsam, bunun sebebi o şey ile alakalıdır sadece. fakat muhalefetim yada tarafgirliğim, farklı ideolojik zeminlerden ötürüyse ve o şey ile alakalı değilse, bu tamamen fikir namussuzluğudur. yakında insanlar bir yerlere kızmak yada yaranmak için kendi özünü bile terkedecek. ideolojik ve siyasi rantlar, hevesler uğruna neleri kaybediyoruz. nihat genç, bu meselenin turnusol kağıtlarından biridir.

    hani sen köroğlu idin arkadaş? hani sen gestapoya kafa tutan bir devrimciydin? neden bolu beyi'nin namussuzluğunu olumlulayıp köroğlu'nu itin gotune sokuyorsun? alayınız rant peşinde. fikir namusuymuş, ahlakmış, etikmiş, anadolululukmuş. gel külahıma anlat!

    direnişmiş. yazık, ne diyeyim ki. kendisini gazeteden, yayınevinden yada bağlı bulunduğu bir yerden atmak için dalavereler düzenleyenlere dava açılsa ve bu davalıların yakınları her duruşmada isyan etse, nihat genç onlara da aynı etiketi vuracak mı? onlara da şeref(!) madalyası takacak mı?

    yapışkansınız, sülüksünüz, plastiksiniz. ama biz temiziz, onurluyuz. çiçekten de anlarız. plastiğini ayırt ederiz elhamdülillah!
App Store'dan indirin Google Play'den alın