• 336
    bu yazımda ne şikeden ,kurumlardan ,bizi şampiyonluktan uzaklaştırmak isteyen oyunlardan ne de paraya köle olmus yayıncı kurulustan bahsetmeyecegim.bu yazımda bu sezonun hikayesinden bahsedecegim.

    geçen senenin sonlarına doğruydu yeni başkan geldi adı ünal aysaldı. adını daha önceden duymamıstım.yani başkan olmadan önce. geldi ve teknik direktörü açıkladı kısa süre sonra, adı fatih terimdi yani namı-diğer grande. hedefleri büyüktü imparatorun. rakiplerimiz sakaryaspor ile karabükspor ile maç yaparken biz o sıralarda inter ile real madrid ile liverpool ile maçlar yapıyorduk. hedefler büyüktü fatih terimin dediği gibi idealler büyüktü galatasaray tek büyük.büyük takımlar ile büyük maçlar oynadık henüz sezonun bası olmasına rağmen harika maçlar cıkarmıstık.

    sonra sezon basladı herkesin umutları büyüktü istanbul macı ile baslıyorduk. aslında güzel bir fikstür baslangıcı idi cünkü taraftarı dahi olmayan istanbulun stadını hınca hıc doldurabilirdik. yarısını da doldurduk *. ama olmadı o maç bir türlü izin vermedi rakip takım. geçen seneler gibi mağluptuk yine . hemde her sene galatasaray'a yatıyor denen istanbul belediyeydi bizden puan alan.sonra samsunspor macı geldi bu sefer gerçek evimizdeydi artık .eski galatasaray oyuncusu mustafa sarptı beraberlik golunu atan hemde trübüne sus işareti yaparak. ama yılmadık elmanderi harika golu ile aldık macı.

    sonra bir çok maçlar geldi geçti başımızdan.dakika 83de sahneye cıkan baros'un unutulmaz golu mu dersiniz bursa macında bize galibiyeti getiren deplasman maçı mı dersiniz. kayseride2-0aldıgımız ve semih gibi bir aslan parçasını kazandıgımız maç mı , gençlerbirliği maçı değilmiydi emanuel ebouenin fenerbahçe maçı oncesi bizi kendimizden geçiren , fenerbahçe maçı değilmiydi bizi haftalardır sevinçten durduk yere gülümseten.ardından trabzon maçıydı deplasmanda 3-0 galip gelinen.samsun maçıydı 2-0 dan çevirip4-2 ye gelen. deplasmandaki gaziantep maçıydı necatiyi evine getiren.son dakikada maçı bitirendi elmanderin beşiktaş macında attıgı gol skor 3-2.

    çok maçtı bizi heycanlandıran. bazen kalbimiz yerinden cıkıyordu bazen sakatlık oldu oynayamadı oyuncularımız bazen kırmızı kart gördü oyuncularımız haksız yere..sinirlendik kızdık hakemlere.bazen muslera kırmızı görüyordu cıldırıyorduk bazen goller kacıyordu heyecandan yerimizden kımıldayamıyorduk. bazen hakemler sürekli oyunu durduruyordu deplasmandaki antalya macında oldugu gibi oynatmadılar hiçbir zaman durdurmaya çalıstılar bizi. evimizde gaziantepspor macında 2 tane kırmızı kart verilmislerdi oyuncularımıza.

    bazen cıldırdık bazen cileden cıktık ama işte geldik be cimbomum hani yıllardır alamadıgımız şampiyonluk vardı ya,hani ugruna yıllardır kareografiler yaptıgımız ,sabahlara kadar ugruna harcadıgımız zamanlar,hani yıllardır yenildiğimiz mac sonrası bile üzerimizde illa bir sarı kırmızı kıyafet olurdu,hani kadıkoyden korkardık işte onu bile aştık geldik.hani bilet parası için annemize babamıza yalvardıgımız günler vardı,yada bir tişört parası için yapmadıgımız şey kalmamıstı.işte o günler eskide değil cimbomum.sgeçen sene 14. sıraya düştügümüzde bile seni bırakmayan taraftarların uzakta değil.şimdi söylüyorum cimbom saldır.belki kendin için değil ama bizim için saldır yıllardır çektigimiz çile için saldır alalım artık şampiyonlugu alalım artık şu kupayı.işte o ilk günkü gibi basımıza gelecegini öğrendimiz ilk günkü sevinc gibi yine sevindir bizi fatih terim !!

    http://videonuz.ensonhaber.com/...irektoru-fatih-terim
App Store'dan indirin Google Play'den alın