• 308
    galatasaray'ın fenerbahçe'yi set hücumlara zorlaması gereken maçtır. fener'i elimizden geldiğince yerleşmiş galatasaray savunmasına hücum etmek zorunda bırakmalıyız. yani boş alan ve boş adam kalmamalı bizim sahada. süper finalde ali sami yen arena'da yenildiğimiz maçta 2. golü hatırlayalım herkes hücumdayken çat bir ara topu ve gol, o pozisyona düşmeyelim. savunmadan hücuma geçişleri eğer galatasaray maç boyunca hızlı yapabilirse çatır çatır şampiyon olup çıkacaktır kadıköy'den.

    ve savunma kadar kritik bir olay daha var : selçuk inan ! evet galatasaray fener kalesine yaptığı her hücumu mutlaka bir pozisyon, bir korner, bir aut ya da bir duran topla bitirmek zorunda bugün. yani hiç bir hücumdan boş dönmemeli takım. duran top deyince selçuk'a mümkün olduğu kadar topu verecek fırsat yaratmalıyız. böylece kontra riski azalır, geride alan bırakmayız fener'e. çok hücum değil etkili hücum şart kısacası. ve mümkün olduğunca hızlı paslaşma. yani fener'i set hücumuna zorlarken biz 3 pasla ceza sahasına gelebilecek kadar çakal, hızlı ve tetik olmalıyız.

    ve bize olan duran toplarda özellikle kornerlerde yüzde yüz adam markajı!

    sevgi & saygı & 18. şampiyonluk , bu maçı yıllar sonra çocuklarına, torunlarına truva efsaneleri gibi, kurtuluş savaşı hikayeleri gibi büyük bir gururla anlatacaksın ey galatasaraylı ! şimdiden kutlu ve şanlı olsun..
App Store'dan indirin Google Play'den alın