• 303
    bu top bizim, siz kendi topunuzla oynayın amına koyim maçıdır.

    özellikle ilk 20 dakika, ayağa paslarla, bam bam bam maçıdır bu maç. melo ve özellikle de selçuk'u kilitlemeye çalışacaklar, dolayısıyla mümkün olduğu kadar orta sahayı kalabalık tutmalıyız. burada melo'ya tabiki büyük yük binecek fakat, artık sağ ve sol kanatta oynayan futbolcularımızın sazı eline alması gereken maçtır.

    beyler, biz kendimiz gibi oynadığımız sürece galibiyeti almamamız için hiçbir neden yok. ha, imkansız bir yerden şut çekilir, göte başa çarpa çarpa gol olur o ayrı mevzu. biz bugüne kadar nasıl oynamışsak, aynı oyunu oynayalım yeter, hatta çok bile. yeter ki forvet hattında artık her kim oynayacaksa ki benim tercihim kesinlikle baros elmander ikilisidir; biraz beceri ve kesinlikle biraz şans... aslında şans kelimesi yanlış anlaşılabilir; doğrusu, şanssızlık bizden uzak dursun yeter, o top kaleye girecek.

    rakibe gelince; ilk 20 dakika çok tehlikeli olacaklar. şayet biz, skor her ne olursa olsun ilk yarıda bir tane bile gol atarsak ipler her şekilde elimizde olur. zira rakip, 70. dakikadan sonra müthiş bir şekilde hem kondüsyon olarak hem de mental olarak özellikle bizim maçlarımızda inanılmaz derecede düşüş gösteriyorlar.

    velhasıl; artık bu saatten sonra bu maç bizim futbolcularımızın onur maçıdır. allah muhafaza olur da bu maçı verirlerse en başta kendi emeklerine ihanet edecekler. 9 puan fark öyle kolay atılmadı zira...

    inanıyoruz, şampiyonuz! * * * *
App Store'dan indirin Google Play'den alın