• 314
    daha önce de galatasaray ile bir çok defa başladım. ilk sezon avrupa olmadığından play off zevkli geliyor ama 2.sezon avrupa işin içine girince sakatlıklarla beraber gerçekten sinir bozucu. 2012 serisinde bir kariyerde 4.yılımı göremedim daha. geçen madrid ile başladım cristiano ronaldo'yu ileri uca koydum 65 attı. her şeyi silip süpürdük müthiş taktiğimle. sonra dayanamadım galatasaray ile yeni oyuna başladım. bu sefer uzun soluklu olacak.(u: (:)

    efenim kadro güzel gibi gözüküyor ama değil. sakatlıklar zaten çıldırtıyor o yüzden takviye şart ama para yok. bende her oyunda olduğu gibi the king milan baros'u elden çıkararak oyuna başladım. madrid'te ki taktik için elimde uygun oyuncu topluluğu yoktu. 4-2-2-2 denedim. baros gidince forvetsiz kaldım. oyunun buglarından bony wilfried'e koştum. oynayanlar bilir afrika kupasına gidip maç kaçırmasına rağmen sakatlık olmazsa 20-25 golü rahat bulur. kiralamak için her konuda anlaştım ama anlaşmadan önceki gün 4 aylık sakatlığından dolayı yönetim tarafından engellendi transfer. işte istediğin taktik için oyuncu topluluğu olmayınca bir amc alıp 4-2-3-1 deneyelim dedik ne satılık ne kiralık ne de uygun fiyata amc bulabildim. o ara forvet arayışlarını sürdürürken rus pavel pogrebnyak'tan bile siktir yedik. fener saolsun ligin popülerliğinin şeyine koymuşlar. sonra satılık listesinde görünce tutarsa transferi olarak 1.8 milyona shola ameobi'yi aldım. ingiliz ama nijerya asıllı sonuçta. umut vardır dedik ve sezona girdik. takımı çok agresif oynatıyorum. çok kart görüyoruz bu yüzden. puan kaybı yaşadığımız maçlar 10 kişi kaldığım maçlar oldu genelde. takım deplasmanda çok zorlanıyor ama içerde çok rahat kazanıyoruz. beşiktaş'ı 5-0 fenerbahçe'yi 3-1 yendik arena'da. en zor maç bursa maçı oldu aydın 90+3te attı öyle kazandık. devreye trabzonun 4 puan önünde girdik. fener ilk 5 maç kazanamadı play off olmasaydı işleri bitmişti ama toparladılar. o kadar çok sakatlık oluyor ki yekta'yı sağ bek oynattığım maçlar oldu. siz siz olun alternatifi bol bir kadro kurun.

    bu sezon ne olur bilmem her şey play-off a bağlı ama ben gelecek sezon için çalışmalara başladım.

    konyaspor'dan ali dere, antep'ten muhammet demir ile cüzi rakamlara anlaştım. karim ait fana bedavaya gelecek. sabırsızlanıyorum bu adam için. ayrıca fernando cavenaghi için sözleşme sundum. cavegol'de gelirse of of of.

    sezon sonu gelince editler ya da yeni mesaj yazarım. benim kariyer eyyorlamam bu kadar. hadi iyi oyunlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın