resim
Hakan Şükür
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:53
Boy:1.91
Uyruk:Türkiye
  • 1554
    7 mayıs 2012 pfdk kararları hakkında söyledikleri;

    ''çok farklı şeyler söyleyebilirim. susmak daha doğru. fikir kirliliği var. bir sene boyunca çok farklı şeyler yaşandı. en yetkili mercilerden daha önce duyduğumuz şeyleri daha sonra çok farklı duymaya başladık. hoş olmadı. bunları ya başta söylemeyeceklerdi ya da sonrasında bunlar olmayacaktı.”

    çık kardeşim bir kere de konuş, kendin ol, kendi menfaatlerinle galatasaray'ın menfaatleri çeliştiğinde çatır çatır galatasaray aleyhinde konuşup, kötülemesini biliyorsun.

    sen de haklısın demek isterdim ama değilsin, büyüklerinden izin alıp konuşmazsın, çünkü senin büyüklerinin de görüşlerini biliyoruz şike hakkında.

    inan ki bir beklentim yoktu şike hakkında senden, tek başına bir şeyler başaramazdın muhakkak ama bari içime sinmedi diyebilseydin an azından. sinmedi desen avunurduk bari, seni bu taraftarın savunduğunun %1'i kadar savunmadın galatasaray'ı hiç bir yerde.

    mert ol bir kere de galatasaray veya vazgeçtim galatasaray'dan kendi doğrularını söyle, ha diyosan benim doğrularım bu, efsaneliğin yalnızca ve yalnızca istatistik kağıdında kaldı, kalacak.

    http://www.dipnot.tv/...LADi-HOs-OLMADi.aspx
App Store'dan indirin Google Play'den alın