resim
Hakan Şükür
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:53
Boy:1.91
Uyruk:Türkiye
  • 1526
    alacagi maasi kendinden cok sozluk yazarlari dusunmektedir. inanin sikti artik bu para mevzusu. para icin kendini satacak olsa futbol kariyerini galatasaray'da degil fenerbahce'de aziz'in kopekligini yaparak noktalardi cubuklu tosun gibi. emre hakkinda dediklerinin goruntusu, vidyosu var midir bilmiyorum, tam olarak ne demis, ne dememis kimse bir sey demiyor. ama anladigim kadariyla emre'nin biz hallettik aramizda dedigine karsilik olarak diyor herhalde. muhtemelen bunu da sansal demistir ilk basta, markus ve hakan da uzerinde durmamistir. bu irkcligi normal gordugu anlamina da gelmez. zaten "fucking nigga"nin tartisilacak, konusulacak bir yani da yok. konusmasi ve ceza vermesi gereken belli, federasyon, bilmem ne disiplin hedesi.
  • 1529
    attığın gollere sevindim, ama seni hiç sevmedim sütoğlan!

    * ilk geldiğinde kaçırdığın goller nedeniyle sevmedim seni, gençliğine verdim alışırız dedim.
    * daha sonra televole programlarında boy göstermen soğuttu kendinden.
    * bir gün geldi o çok sevdiğin takımı bıraktın ve gittin, her kaçışında sığınacak bir liman * buluyordun nasıl olsa kendine. bu samimiyetsizliğini sevmedim ben senin.
    * cemaat ile ilişkilerin medya tarafından dillendiriliyordu, takım içinde grupçuluk yaptığın duyumları sızıyordu basına. doğru olup olmadığını bilmiyordum ama sevmiyordum tuttuğum takıma bu tip lekeler sürülmesini. topunu oynamalıydın sadece. futbol içinde siyasetin işi olmamalıydı.
    * daha sonra futbolu bıraktın, çenene vurdu futbolsuzluk. her fırsatta yıllarca ekmeğini yediğin takımı kötüledin. sevmiyordum artık seni, nefret duyguları beslemeye başlamıştım sana karşı.
    * en sonunda milletin vekili olarak büyük millet meclisine girdin, ama birgün bile temsil ettiğin halkın senin için önemli olmadı. sen yorumculuktan kazanacağın paralara bakıyordun. nefretim büyüdü sana karşı.
    * 15 nisan 2012 fenerbahçe trabzonspor maçı sonrası ise emre hakkında yaptığın yorumlar ile paranın kölesi olduğunu net bir şekilde ortaya koydun. nefret kelimesi sana duyduğum duygular içinde artık en hafifi olmuştu.

    çok yazık! kral olarak anılmak varken bir metin oktay gibi, sen hafızamdan çıkarmaya çalıştığım, yok olmasını dilediğim bir objesin artık.
  • 1530
    yine galatasaray taraftarının komikliğini yüzümüze vurmuş, belki bireysel olarak taraftarların değil ama galatasaray kulübünün, tarihinin efsane oyuncuları arasında yer alan birisidir. sürekli bizle aynı şeyleri düşünsün, aynı yorumları yapsın istememiz hakikaten komik. bunu yapmadığında da artık efsanemiz değilsin, pis adam diyoruz. bizle bile alakası olmayan bir olay yüzünden efsanelikten atabiliyoruz, bir cümlesiyle kalbimizden siliyoruz öyle mi? çünkü kimsenin hata yapma hakkı yok, yanlış konuşma hakkı yok, biz her zaman düzgün konuşur, davranırken, sadece onlar hıyanet ediyorlar galatasaraya. bu kesim taraftarı mutlu etmek çok zor, saha içindeki oyuncularından da ligde 34 maç 90 dakika iyi futbol görmek zorundalar, yoksa ana bacı sövebilirler ilk pas hatasında, ilk hatalı gol yemede, ilk gol kaçırmada..ayrıca ne kadar da galatasaraylı varmış hazırda bekleyen, zaten benim efsanem değildi, zaten hiç sevmezdim diye hortladılar. nedense de böyle günleri bekliyorlar bunları söylemek için... inanın hiç yakışmıyor.

    benim için hala efsane olmakla beraber, emre belözoğlu olayında takındığı tavır sadece hanesindeki eksi bir puan olmuştur.
  • 1531
    galatasaray camiası için metin oktay ne kadar efsane ise, gündüz kılıç ne kadar efsane ise, bülent korkmaz ne kadar efsane is, hagi ne kadar efsane ise hakan şükür de en az o kadar efsanedir.

    kimin hakkında ne söylediği ya da söylemediği u-mu-rum-da bile değil.

    ayrıca ne efsanesi oynadıysa parasını tıkır tıkır aldı diyen bir zihniyetin bana etik değerlerden, emeğe saygı'dan ve galatasaraylılıktan bahsetmesini ise gerçekten çok yadırgarım. bana bedava oynayan bir efsanenizi söylesenize?

    yıllardır kendi tipinde forvet aranan kral.
  • 1532
    vay anasını sayın yazarlar. dün akşamüstü saat 6da yattım bugün öğlen 12de kalktım neler olmuş neler. çubuklu tosun zokoraya fucking nigga demiş. bunu ayıplamayan hakan şükür yerden yere vurulmuş. yok onun ayağında kir olamazmış yok sütoğlanmış yok gözü paradan başka bişey görmüyomuş yok cemaatçiliği yüzünden emreyi ayıplamamış.
    ayıplasa nolur ayıplamasa nolur. sen arenadaki maçta zokora zaman geçirmek için yerde yatarken küfür etmedin mi bu adama? hatta eminim %99unuz "aq zencisi" diye başlayan küfürler etmiştir. bu sizi ırkçı mı yapar? ya da ömere ettiğiniz küfürler "fucking nigga"dan daha mı masum? neyse buraya baya uzun bişeyler yazacaktım da gerek yok. zaten pek yazmıyodum sözlüğe ama sizin gibiler çoğunlukta. hakan şükür'e sabri'ye sallayan adamların bu kadar çok olduğu bi yerde benim artık pek işim kalmamış. alın sözlüğünüz sizin olsun hakan şükür'le sabri'yle galatasaraylılığı anlamış adamlarla ben yoluma devam ederim. siz de bu adamlara sallayarak çok büyük galatasaraylı oluyosunuz. aferin devam edin bu yolda.

    sizin;
    kralınız baroş
    favori topçunuz kewell
    10 numaranız arda

    bizimkiler bize kalsın.

    dipnot: o çok sevdiğiniz (ki ben de severim) elmanderin 8 aydır yaptığını hakan şükür bu takımda yıllarca yaptı. hem de daha fazlasıyla.
  • 1533
    muhteşem(!) açıklamalar yapmış, ne kadar övünsek az. helallik almışlar vay be, zokora unutmuş sanırım ki maç sonu açıklama yapıyor.

    "biraz sineye çekmek lazım"

    hakan şükür: emre'nin söylediği gibi saha içinde kalmış, birbirinden helallik almışlar. bize kalan bunu kapatmaktır

    http://www.sabah.com.tr/...-sineye-cekmek-lazim

    ak parti istanbul milletvekili ve eski milli futbolcu hakan şükür, futbolda ırkçılığın az da olsa dünyada olduğunu belirterek, ''az örnekler üzerine çok fazla konuşulmaması taraftarıyım. irkçılık tasvip edilmemesi gereken bir davranış'' dedi.

    fatih üniversitesi'nin düzenlediği ''fatih world cup 3'' turnuvasının açılışına katılan hakan şükür, fenerbahçeli futbolcu emre belözoğlu'nun trabzonsporlu zokora'ya ırkçı sözler söylediği iddiasıyla ilgili aa muhabirine yaptığı değerlendirmede, emre'nin böyle bir şey söylediğini ifade ettiğini vurgulayarak, ''o saha içinde kalmış, arkadaşlar birbirinden helallik almışlar. o anda saha içinde sinir anında çıkan bir söz. ama ne olursa olsun çok doğru bir davranış olmadığını düşünüyorum. irkçılık tasvip edilmemesi gereken, en şiddetle bunun karşısında durulması gereken bir davranış. biz inancımız gereği böyle düşünen bir yapıdayız. emre de öyle bir insan'' diye konuştu.

    emre'yi çok iyi tanıyan biri olduğunu kaydeden hakan şükür, şöyle devam etti:

    ''çok temiz, çok düzgün bir arkadaş. bazen sinir anında sadece ırkçılıkla ilgili değil çok daha farklı söylemlerde bulunan spor dünyasında olsun, sanat ve siyasette çok farklı insanlar da var. haliyle söyledikten sonra insan biraz üzülüyor, ama ben bunun çok fazla uzatılmaması taraftarıyım. uzatıldıkça çok farklı kesimlere çok farklı şekilde yansıyor. kendi aralarında çözmüşler, helallik almışlar. bize kalan da bunu kapatmaktır.''

    -''o sözü hiç kabul etmiyorum''-

    emre'nin zokora'nın da kendisine küfür ettiğini söylemesinin mazeret olamayacağını dile getiren şükür, ''bence o bir bahane olmamalı. o bana bunu dedi, ben de ona bunu dedim. bu çocukça bir şey'' dedi.
    bu futbolcuların türk toplumunun önündeki insanlar olduğunu kaydeden hakan şükür, şöyle konuştu:
    ''bana bir şey söylendi diye, benim bunu söyleme hakkım yok. biraz sineye çekmek lazım. daha farklı cevaplar verilebilir. ondan dolayı söylemiş olduğunu kabul etmiyorum. o sözü hiç kabul etmiyorum. hoş bir şey olmadı. ama umarım çok çabuk kapatılır. çünkü bizim toplumumuzda bunlar uzadıkça gençler yeni yetişen nesil, mesela emre'yi seven, diğer tarafı seven insanlar, onu örnek almış idol olarak seçmiş insanlar bazen 'doğru bile söylemiş' diyebilecek duruma da gelebiliyor. bunlar hoş şeyler değil. yanlış olduğunu söyleyip kapatmak lazım.''

    futbol yaşamı boyunca böyle bir şey söylemediğini, bunun kendisine de yapılmadığını anlatan hakan şükür, ''tabii ki protestolar, tepkiler farklı şekilde dile getirilebilir, ama bunlar çok hassas konular. onun için inancıma uygun yaşamayı tercih ediyorum'' diyerek sözlerini tamamladı.
  • 1534
    emre'nin ırkçı hakareti hakkında bulunduğu açıklamalarla cemaatsporlu olduğunu biz galatasaray taraftarlarının kafasına vura vura söylemiş olan eski golcümüz. cemaati galatasaray'ın önüne koyup galatasaray üzerinden siyaset yapması zaten midemi bulandırıyordu, bu durumu anlamak istemeyen gönlü geniş arkadaşlarımızın gözü açılmıştır inşallah.
  • 1537
    sözlüğün yazar kitlesinin genel olarak beyin kıvrımları tam oluşmamış liseli ergenler olduğunu göstermiş olan futbolcu.

    ne bu sözlükte ne bu ülkede, hakan şükür' ün efsaneliğini, krallığını, adamlığını değerlendirebilecek kimse yoktur. onun galatasaray için akıttığı terde alayınız boğulursunuz. hakan şükür galatasaray'ın en önemli efsanelerinden biridir.

    haa senin için efsane olmayabilir, zira sen de benim için galatasaraylı değisin zaten.
  • 1539
    --- alıntı ---

    eski galatasaraylı futbolcu hakan şükür, sarı-kırmızılı kulübün müzesinde kendisine ait hiçbir şey olmamasının hoş olmadığını belirterek, ''galatasaray müzesinde bir çorabım bile yok'' dedi.

    galatasaraylı taraftarların oluşturduğu ''ultraslan uni fatih üniversitesi'' grubunun üniversitenin büyükçekmece yerleşkesinde düzenlediği panele katılan hakan şükür, bir öğrencinin galatasaray yönetimi ve vefa ile ilgili sorusu üzerine, sarı-kırmızılı takımdan istemeden ayrıldığını anlatarak, ''galatasaray müzesinde bir tane çorabım bile yok. bunun neden olduğunu biliyorum, ama bu çok hoş bir şey değil. müzede resminizin bir parçanızın olmasının belki kendi adınıza anlamı yok. çocuklarımla gitsem 'baba sen oynamadın mı-' derler'' şeklinde konuştu.

    --- alıntı ---

    http://www.sporx.com/...le-yokSXHBQ276426SXQ
  • 1540
    iğrenç bir insansın sen. ulan ben hayatımda böyle pohpohlanmaktan hoşlanan bir adam görmedim duymadım.

    --- alıntı ---

    "g.saray'da bir çorabım bile yok"
    eski galatasaraylı futbolcu hakan şükür, sarı-kırmızılı kulübün müzesinde kendisine ait hiçbir şey olmamasının hoş olmadığını belirterek, ''galatasaray müzesinde bir çorabım bile yok'' dedi

    --- alıntı ---

    http://spor.milliyet.com.tr/.../1529026/default.htm
  • 1541
    sebebini bilmiyorum, bizi surekli haksiz cikarmaya calisan sozler soyleyen demecler veren kisi. markus merk 16 nisan 2012 besiktas galatasaray macindaki ofsayt tartismasi yaratan pozisyon icin yan hakemin gormesi cok cok zor diyor, bizim hakan besiktas'li oyuncular isyan etmekte hakli vs deyip bizim ugradigimiz siddeti mesru kilmaya calisiyor. seni zaten sevmiyordum hakan sukur, beni yaniltmiyorsun.
  • 1544
    s(z)aman gazetesine göre $ampiyonlugu 2 takim da hak etti demi$. kararlar için de,ho$ $eyler olmadi, olaylarin ba$inda farkli $eylerden bahsedildi ve çikan kararlar çok farkliydi, demi$.

    ke$ke millet vekili olmasaydin da, çikip delikanli gibi, fener $ike yapmi$tir, cezasini bulmami$tir ve uefa men cezasi verdikten sonra benim yillar boyunca avrupa arenasinda attigim goller güme gidecektir, diyebilseydin.

    bologna deplasmaninda, delle alpi de, westfalen de attigin gollerin hatrina, çik ve $ike yapan kulüpler cezalarini çekmeliler, de be hakan!!!!

    bir kere de delikanli gibi söyle, üzme bizi!
  • 1545
    7 mayıs 2012 pfdk kararları hakkında söyledikleri;

    ''çok farklı şeyler söyleyebilirim. susmak daha doğru. fikir kirliliği var. bir sene boyunca çok farklı şeyler yaşandı. en yetkili mercilerden daha önce duyduğumuz şeyleri daha sonra çok farklı duymaya başladık. hoş olmadı. bunları ya başta söylemeyeceklerdi ya da sonrasında bunlar olmayacaktı.”

    çık kardeşim bir kere de konuş, kendin ol, kendi menfaatlerinle galatasaray'ın menfaatleri çeliştiğinde çatır çatır galatasaray aleyhinde konuşup, kötülemesini biliyorsun.

    sen de haklısın demek isterdim ama değilsin, büyüklerinden izin alıp konuşmazsın, çünkü senin büyüklerinin de görüşlerini biliyoruz şike hakkında.

    inan ki bir beklentim yoktu şike hakkında senden, tek başına bir şeyler başaramazdın muhakkak ama bari içime sinmedi diyebilseydin an azından. sinmedi desen avunurduk bari, seni bu taraftarın savunduğunun %1'i kadar savunmadın galatasaray'ı hiç bir yerde.

    mert ol bir kere de galatasaray veya vazgeçtim galatasaray'dan kendi doğrularını söyle, ha diyosan benim doğrularım bu, efsaneliğin yalnızca ve yalnızca istatistik kağıdında kaldı, kalacak.

    http://www.dipnot.tv/...LADi-HOs-OLMADi.aspx
App Store'dan indirin Google Play'den alın