• 113
    florya da normal sezonun liderliğini kutlayıp 2 ay sonra kadıköy'de şampiyonluk maçına çıkmak kadar iğrenç bir şey yaşamamışızdır heralde. bir arkadaşımızında dediği gibi kadıköy de çekmediğimiz eziyet düşmediğimiz rezil durum kalmamıştır. bir bu olmadı sanırım bu da oldu. 17 mart 2012 fenerbahçe galatasaray maçına benzeten arkadaşlarımızın fazla iyi niyetli olduklarını düşünüyorum.

    bir kere bu maç uzun süre beraberlikle veya galatasaray üstünlüğü ile giderse zaten tamamlanamaz. türk telekom arena da olsa bizim taraftarın birşey yapmayacağını herkes bildiğinden fenerbahçe'nin şansı olabilirdi. kadıköy'de bunların olması imkansız 16 mayıs 2010 fenerbahçe trabzonspor maçının sonunda kaç kişinin 10 saniye de sahaya girdiğini gördük. o yanlış anons bilerek yapıldı ki trabzonsporlu futbolcuların hayatı kurtarılsın diye. yani bizim futbolcular da bunun bilincinde olacaklardır.

    bundan sonrası için diyeceğim face twitter gibi ortamlarda ki hesapları kapatmanız haber sitelerinin spor sayfalarını görmezden gelmenizdir. çünkü anlatılacak birşey yoktur. tamam bu uygulama saçma olabilir ama sen o farkı lig de yaptıysan şu 6 maçlık seride de yapacaksın arkadaş. al sana bütün rakiplerini yenerek şampiyon olma şansı ama olmadı. sağlık olsun.

    ben bu kadarını kaldıramam ve o yüzden 2-3 haftadır bir sürü kitap alıp okuyorum futbolla ilgilenmiyorum kimseyle futbol muhabbeti yapmıyorum sözlük dışında hiçbir yere girmiyorum. size de tavsiye ederim yavaş yavaş iyi gelecektir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın