• 104
    önce bi sakin.

    mümkün olduğu kadar çatışma ortamından uzak durmaya çalışmalıyız. vurdulu, kırdılı, parçalamalı, bölmeli bir maç değil bu, yıllardır görüyoruz zira bu durumu, en son bugün trabzon'da da görüldü... yarım saat boyunca küfürlü, vurdulu kırdılı olaylar ve maç bir anda 2-0'a geldi.

    camia olarak sakin olmamız gerekiyor bu kesin oğlu kesin.

    fenerbahçe takımının 70. dakikadan sonra oyun disiplininden nasıl koptuğunu, bırakın taktik anlayışı, ayakta duramayacak seviyeye geldiği herkes tarafından bilindik bir gerçek. biz ise onların aksine 90 dakika boyunca kondüsyon açısından sıkıntı çekmesek de, özellikle arenadaki trabzon maçı ve bugünkü beşiktaş maçında görüldü ki skor avantajını elimize aldığımız zaman bir rehavet söz konusu oluyor, ki bu kötü bir durum; ancak psikolojik olarak kadıköy'de böyle bir rehavetin oluşacağına ben ihtimal vermiyorum.

    artılar ve eksiler bunlardı.

    özet olarak; ip kendi elimizde. onların istediği gürültü patırtı stres... biz bu stresten ne kadar uzak durursak ve her zamanki oyunumuzu oynarsak bu maçı kazanmamamız için hiçbir sebep göremiyorum ben. o yüzden profesyonel olmakta fayda var.

    bir de, bir çok kişinin dillendireceği gibi ilk 20 dakika olayı var ki, bahsettiğim stresten uzak durduğumuz zaman öyle bir problemimiz de olmayacaktır. 20 dakikayı kazasız atlatıp ilk yarıda bir gol atıp, ilk yarıyı bu şekilde kapatırsak 70. dakikadan sonra rakibin dizlerinin bağı çözülecektir. ama ileride mutlaka ama mutlaka oyunu önde tutacak futbolcularımızın olması gerekir, skor her ne olursa olsun...

    velhasıl;

    http://imgs.su/tmp/2012-05-06/1336314688-501.jpg
App Store'dan indirin Google Play'den alın