• 298
    az once asagidaki maili attigim kurumdur.

    turk futbolunun altina dinamit koymus, taraf olmayi da abartmis kurula,

    bugun galatasaray teknik direktoru sayin fatih terim'e vermis oldugunuz 3 maclik ceza ile artik yapabileceginiz cirkinliklerin haddi ve hesabi olmadigini cumle aleme ilan etmis oldunuz. turk futbolunun tarihinde sizler kadar yanli, sizler kadar masa gorevi yapan bir kurum gorulmedigi gibi, uzun yillar hatta belki torunlarinizin bile yuzunu kizartacak kararlari alirken, bu dunyada olmasa bile obur dunyada hakettiginiz cezayi almaniz icin milyonlar bugun dua ediyor.

    sike ile suclanan bir takimi kurtarmak ugruna kendinizi ve ulkemizin adini sanini rezil ettiniz. rantiniz, tarafiniz, play-offunuz batsin. sikeye ceza verme cesareti bulamayan sizler soz konusu fatih terim ve galatasaray olunca delikanliligi hatirlamis ve skandal ustune skandal kararlariniza devam ediyorsunuz.

    bu delikanliligi sike yapan takimlara, 36 haftayi cirkefligi huy edinmis olmasina ragmen kirmizi kartsiz kapatip ustune ulkemlzde hic olmayan siyahi kokenli insanlara yonelik irkciligi yapana, seyircisi sahaya girmesine ragmen son maci galatasarayla oldugu icin ceza veremediginiz sikeyi sahaya yansitamayanlara da gostermenizi diliyorum. sadece diliyorum cunku artik utanma duygusunu dolaba kaldirmis sizler son nefesinize kadar boynunuzda tasiyacaksiniz bu rezilligi.

    bu dunya ve obur dunyaya ait tum haklarim size haram olsun.

    saygilarimla bile yazamayacagim kadar igreniyorum sizden.

    allahinizdan bulun..
App Store'dan indirin Google Play'den alın