• 31
    taraftarın belli yerlere tepki göstermekten çok takıma destek vermesi gereken karşılaşma. 7 aralık 2011 galatasaray fenerbahçe maçındaki gibi bir taraftar, o maçtaki gibi bir galibiyeti getirecektir.

    başlama düdüğüyle birlikte "yeter yıldırım demirören yeter" tezahüratı ve benzer tezahüratlar başlamasın, lütfen başlamasın. maçın sonuna rahat bir şekilde girersek bu tip tezahüratlar da yapılabilir, yapılacaktır da. ama özellikle maçın başlarında, takımımız öne geçene kadar, gerekirse 2 farkı yakalayana kadar müthiş bir destek gerekiyor. galatasaray taraftarı bunu yapabilir, yapmalıdır.

    fenerbahçe'nin 3 mayıs 2012 beşiktaş fenerbahçe maçında mağlup olması, psikolojik olarak bizi rahatlatacak, fenerbahçe'yi kötü etkileyecektir.

    önceliğimiz bu maçı kazanmak olmalı. daha sonra 6 mayıs 2012 trabzonspor fenerbahçe maçından gelecek güzel haberleri bekleyebiliriz. trabzon sadece futbol takımı olarak değil, bütün bir şehir olarak bu maçı bekliyor, fenerbahçe'ye şampiyonluk yolunda bir kez daha çelme takmak ve fenerbahçe'yi bir kez daha şampiyonluktan etmek istiyor. 10 yıl trabzon'da yaşadım, şu anda oradaki havayı ankara'dan hissedebiliyorum. en az beraberlik çıkaracaktır bu maçtan trabzonspor.

    bu maçı kazanıp şampiyonluğumuzu garantileyeceğimize inanıyorum.

    sonrası ulubatlı hasan şaş...
App Store'dan indirin Google Play'den alın