• 17
    senelerdir her maça gitmeye çalışan ve dönem dönem kombine alan birisi olarak arenada olup, sonunda ne olursa olsun takımı çılgınlar gibi alkışlayacağım maçtır.

    sonuç ne olursa olsun 2011 - 2012 sezonu tüm iç saha maçlarında taraftarları selamlayan muhteşem üçlü johan elmander, tomas ujfalusi ve fernando muslera için 6 mayıs akşamı bir kere daha belki de bu pislik futbol camiası içerisinde son kez olmak üzere aslantepe'de deliler gibi re re re ra ra ra galatasaray galatasaray cim bom bom diye bağırıcam. verilem tüm emekler için imparator fatih terim başta olmak üzere galatasaraylı olan ve kendini galatasaraylı hisseden herkese hakkım helal olsun. bu takım üç gün geç şampiyon olur ama her zaman hakkı ile namusu şerefi onuru ile şampiyon olur. sahada kazanılmayan kocaman zaferler aslında sizi küçülten minicik galibiyetlerdir. insan kazandığını sanarken aslında kaybeden olmuştur ve bir gün arkasını dönüp baktığında kaybettiğini anlayacaktır. erdemli insan kaybetmesini de bilendir.

    ha ayrıca unutmadan son bir sözüm de 2 mayıs 2012 galatasaray trabzonspor maçı esnasında ve sonrasında haddi olmayarak takıma küfreden omurgasızlar siz lütfen gelmeyin, gelecekseniz de metro kaçmasın diye erkenden çıkın ya da maç bitiminde skor ne olursa olsun facebook profil fotonuzu çekin ve çay içmeye gidin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın