• 249
    uzun süren dramatik türk dizisi gibi. 8 bölümde işlenecek konuyu 30 bölüme yayarlar ya işte onun gibi. bizim futbolumuzda da 2 ayda halledilebilecek meseleler bütün sezona yayıldı.

    tıpkı o dizilerdeki gibi bir bölümün kanlı bıçaklı adamları 7-8 bölüm sonra birlikte iş yapar olurlar ya, bizim futbolumuzda da öyle. biri çıkar fenerbahçemiz der. yeterki çıkarlar göz önünde bulundurulsun.

    sırf dizi uzasın diye salak saçma olaylar yaşanır ya, futbolumuzda da play-off, puanları yarıya düşürme,deplasmana seyirci götürememe gibi saçmalıklar oldu.

    ben artık anlıyorum bizim dizilerin neden böyle saçma salak uzun ve gereksiz olduğunu. çünkü biz buyuz arkadaş. bizim futbolumuz da bu. entrika olsun, olaylar uzasın, herşey arap saçına dönsün. birbirinin altını oysun herkes...biz bunu seviyoruz. boşluğu.

    türk futbolu da boş. aklı başında adam olmadıkça. birisi gelip esas oğlanlığa soyunup " naaabıyonuz birader? sıçtınız sıvadınız" demedikçe böyle devam eder. bunun için de tek bir ümidim var. o da sezon sonu. türk dizilerinin finalleri hep iyi olmamış mıdır? umarım türk futbolu bu benzerliğini de almıştır türk dizilerinin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın