• 445
    bazı arkadaşlar yazmışlar zaten, malumun tekrarı gibi olacak ama bende değineyim.

    özellikle bayan basketbol euroleague mücadelesinde çıkan olaylardan sonra maçın önemi, futbol hususunda sezon boyunca biriken stres vs. eklenince ben sağlam bir arama yapılır sanmıştım güvenlik noktalarında.

    maç çıkışları eve dönene kadar müzik dinlemek için yanıma aldığım aleti bile almadım ne olur ne olmaz diyerek. cebimde 2-3 lira bozuk para vardı. güvenlik noktalarından geçerken bozuklukları ve cep telefonumu aynı elime aldım. bozuklukları görmesinler diye telefonu üst tarafta tuttum ama sağdan soldan çıktı tabi paralar.

    hem ilk aramada hem turnikelerde normal lig maçlarında yapılan aramanın üçte biri yoktu. yalandan ceplere bakmalar falan. çoğu maçta taktığım atkının arasına birşey sıkıştırmış olma ihtimalime karşı atkıyı bile yoklayanlar niyeyse bu sefer sadece ceplerle sınırlı kaldılar. paralar falan bende kaldı tabi. çok açık konuşayım her maç aynı şekilde davranılsın stada her girişte 10 tane meşale rahat rahat sokarsın.

    maça gelince 90 dakika boyunca sahaya yabancı madde atıldığını görmedim. birkaç kere fenerbahçe köpeğine yapıldı ki buna küfürlü tezahürat diyenin anasını s.k.yim. (bak küfür böyle birşey işte.). birde maç bittikten sonra zanledersem volkan'a 10 saniyelik falan ağır bir küfür oldu. hepsi bu kadar.

    şimdi pfdk'ya sevkedilmişiz sanırım. eğer bu önem ve gerginlikteki bir maç bu şekilde tamamlandıysa ve sen bizi disiplin kuruluna sevk ediyorsan bunda iyi niyet aramam.

    sadece bu art niyet bile maç öncesi herkesin dikkatini çeken güvenlik zaafiyetini açıklamaya yetiyor. hani birşey olsada galatasaray'a ceza versek diye bekleyen i.nelere malzeme vermedik ya onlarda g.tlerinden birşeyler uydurdular anladığım kadarıyla.

    ulan adamlar şike yapıyor bizim puanımız siliniyor, bize 5 maç ceza veren adamlar aynısını beşiktaş taraftarı yapınca 2 maç diyor. kitapta ırkçılık yapan en az 4 maç ceza alır yazarken emre denen vatandaşa 2 maç ceza veriliyor.

    artık söylenecek sözlerin tükenmeye başladığı noktalara geliyoruz. daha öncede söyledim biz sustukça köpekler havlamaya devam edecektir.

    yönetim, taraftar vs. özetle camia olarak bir şekilde bu işlere karşı sesimizi yükseltmeliyiz.

    zaman geldi, geçiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın