• 902
    boş argümanlarla savunuluyor. neymiş efendim rakipleri anti-futbol oynuyormuş. hadi yaa. oynamasınlar da 5'lik 6'lık olsunlar değil mi? sonra da taşşak oğlanı muamelesi görsünler. ben hiç barcelona'dan 5 yemiş takımın "bravo 5 yediler ama cesur futbol oynadılar" şeklinde övüldüğünü duymadım. üçüncü lig takımına acımadan 9 gol atmış bir takımdan bahsediyoruz, dolayısıyla rakipleri de gardını ona göre alıyor. şansı yaver giden veya işi iyi kıvaran takımlar da kazanabiliyor, bakınız chelsea.

    boş argümanlarla da eleştiriliyor. neymiş efendim çok pas yapıyorlarmış, futbolun içine sıçıyorlarmış. hadi yaa. xavi, alves gibi adamların, 9 kişinin kapandığı savunmaya top mu şişirmesini bekliyorsunuz? barcelona'nın sizin beklediğiniz futbolu oynaması için tüm ilk 11'ini yeniden yapılandırması gerekir, çünkü tüm futbolcuları bu sistemin futbolcularıdır.

    ortada abes bir durum yok. herkes oynaması gerektiği gibi oynuyor. yalnızca son dönemde barcelona başarısız, rakipleri başarılı oluyor. çok da güzel oluyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın