• 5283
    taraftarın pek çoğunda büyük üzüntü var. ama bu üzüntü bu kadar iyi oynayıp da kaybetmenin üzüntüsü. kötü oynayıp kaybetmedik ki biz, umutsuzluğa kapılalım. eze eze top oynadık. barcelona rakiplerini nasıl sahasına hapsediyor, ceza alanı içinde paslaşıyorlar biz de öyle oynaya oynaya ezdik rakibimizi. bi maç kaybettik. o da kaybettiğimiz ilk derbi maçı. nazarlığımız olsun. ama herkes emin. bu takım normal şartlar altında korkmadan her yerde top oynar. şampiyonlar ligi dahil.

    taraftarımız umutsuzluğa kapılmasın. ne var ki umutsuzluğa kapılacak? fener altı da altı yaparım diyorsa biz 6 da 10 yaparız. o gücümüz var. diğer üç takım birleşip bi takım çıkarsa, galatasarayımız onları da ezerek top oynar. gören gözler taaa sezonun ilk yarısındaki bursa maçında görmüştür muhteşem bi takım olma yolunda bu takım. kimse umutsuzluğa kapılmasın.

    bizim başımızda bu ülkenin gelmiş geçmiş en büyük futbol adamı var. onun yardımcıları hasan şaş ile ümit davala. dünya kupası kazanmış bi kaleci antrenörümüz var. kalemizde 24 yaşında dünya kupasında yarı final oynamış, copa americayı kazanmış, galatasarayın lig tarihindeki en başarılı kalecisi var. sağ kanatta eboue var dünyanın en iyi 5 sağ bekinden biri. orta da iki tane savaşçı var. biri aslan diğeri yarı elf yarı insan. orta sahada futbol aklı bu ülkenin çok çok üstünde selçuk inan var. felipe melo var brezilya milli takımının oyuncusu. juventus'un fiorentinanın eşşek yüküyle para verdiği adam. engin baytar var. zor durumda liderlik yapan. takımı ateşleyen. ileride elmander var. senin yerine de koşuyor, benim yerime de. 90. dakikada hala pres yapıyor adam.

    onlar pes etti mi? etmezler. onlar başarıya ulaşacaklar. sana ne oluyor da umutsuzluğa kapılıyorsun ey galatasaray taraftarı? hadi bunların hiç biri yok diyelim. ulan galatasaray'ın varlığı var. taraftarı var. o da mı yetmiyor içinin umut dolu olması için?
App Store'dan indirin Google Play'den alın