• 2204
    sezon en kritik maçı öncesi içme adabını bilmeyip zurna gibi olan, metroda sigara içen, cam bardakta rakı içen, kendi tribününde kavga eden, oyuncusuna 90 dakika söven bir gruptan mütevellit taraftardır. dün taraftar galibiyeti hak etmiyordu bunu kesinlikle söyleyebilirim. bir grup insanın emek verip de yaptığı koreografi olmasa bizim taraftar gaza bile gelmezdi. maç öncesi adamları baskı altına alamadık bile sus pus oturduk.

    4 senedir istanbul'a ara ara maçlara geliyorum, ama gördüğüm en ruhsuz taraftar ortamı 22 nisan 2012 galatasaray fenerbahçe maçı öncesi olandı. sahaya inmemeyi meziyet saymak bize yakışmaz, o zaten olmaması gereken bir şey. içip sıçıp maça gelip de takımına bir alkış yapacak dermanının kalmamasının ise izahı kesinlikle yok. yazık. dünkü takımın emeğine yazık her şeye yazık.

    golü atınca aslanım kaplanım diye yardıran, sonra gol yiyince takımda kim varsa anasını avradını bırakmayan insanlara ise diyecek sözüm yok. zira onlar adam bile değiller, her dönemin yalakası olan adamların tribündeki yansımaları sadece.

    sonuç olarak eskiden galatasaray taraftarının bir farkı olduğuna inanırdım. şimdi ise eminim ki yok. aynı bokun laciverti olmuşuz, sadece kokmuyoruz. bok ise aynı bok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın