• 5255
    bir takımdır. futbolculardan, en temelde de insanlardan oluşur. insanlar hata yapabilir. dolayısıyla, futbolcular da hata yapabilir ve pek tabii dolayısıyla bu takım da yenilebilir.

    ve yeni bir takımdır. neredeyse tüm futbolcuları ilk kez bir araya gelmiş bir takım. yaklaşık olarak sadece 9 aydır birlikte olan bir takım. yani hemen hemen bir çocuğun doğum süresi kadar.

    bu takım küllerini rüzgara bırakıp, imparator eşliğinde yeniden doğmaya başlamıştır ve bugün* de tam olarak doğmuştur. bütün futbolcuların yüzünden okunuyordu maç sonundaki üzüntüleri ve hırsları.

    bu takım, galatasaray futbol takımı; bize 2011-2012 sezonunda, "netice ne olursa olsun" haklı gururu yaşatmayı başarmıştır. bu takım daha çok yol katedecek, daha çok engeller aşacak, daha avrupa'ya gidecek, orada tomurcuklanacak, çiçek açacak, köklerini daha da derine itip sağlamlaştıracak.

    diğerleri arkamızdan bakıp, avrupaya gidemeyip hasetlerinden çatlarken, biz avrupa'yı inletirken, biz tarihi yeniden yazarken canları çok yanacak belki de...

    bu takım, şimdi belki de hiç olmadığı kadar desteği hak ediyor artık. tüm gücümüzle, elimizden geldiğince, yine "netice ne olursa olsun" takımımızla birlikte olmalıyız... el ele, kol kola, omuz omuza.

    şampiyonluk için, dürüstlük için, istikbal için, en önemlisi de galatasaray için!
App Store'dan indirin Google Play'den alın