• 350
    kaç yüreksek artık 22 nisan 2012 galatasaray fenerbahçe maçı hepimizin içinde ayrı bir hezimet, ayrı bir acı şu sıralarda. dışarıdan korno sesleri geliyor, yine erkenden sevinmeye başlayan şuursuz çubuklular her yerdeler. olduramamak nedir sözlük diye sorsam, onca maç başlığı arasından seçip bana der ki; 22 nisan 2012 galatasaray fenerbahçe maçı ve 17 mart 2012 fenerbahçe galatasaray maçı
    içim yanıyor içim. geçen sezon resmen kahrolduk. çektiğimiz acının haddi hesabı yoktu. hem gelmiş geçmiş en kötü sezonumuzdu, hem de ali sami yen stadyumunun yok oluşunu izledik.
    o günlerden bugünlere, hem oyuncular hem biz, maç maç, dakika dakika hak ettik bu şampiyonluğu.
    neden böyle oldu? suçlu kimdi? yapılan değişiklikler, herhangi birisinin kötü performansı, tff, play off boku ? inanın hiç birisi değil. ben en çok kendimi suçlu hissediyorum. (bkz: #829874)
    artık bu durum totemi, tesadüfü falan geçti. onlarca kez aynı şey oldu. ben maçı statta izliyorsam mutlaka kazanıyoruz. gitme imkanım varken gitmemeyi seçiyorsam kaybediyoruz. 20 mart 2012 galatasaray sivasspor maçı'nda da aynı şeyi yaptım, kupadan elendik.

    tanım: kişisel inadım yüzünden, dün gece evime kargoyla gelen maç biletini reddederek, bile bile yenilgi totemi yaptığım maçtır. allahta inşallah artık binbir türlü belamı versin. şampiyonluk giderse intihar ederim. *
App Store'dan indirin Google Play'den alın