• 201
    galatasaray iç saha : 13 galibiyet - 3 beraberlik - 1 mağlubiyet ....... attığı gol : 38 yediği gol : 14

    fenerbahçe dış saha : 6 galibiyet - 5 beraberlik - 6 mağlubiyet ........ attığı gol : 22 yediği gol : 22

    07.12.2011... galatasaray 3 - 1 fenerbahçe goller : emmanuel eboue - johan elmander - felipe melo .... alex de souza (bkz: http://www.youtube.com/...&feature=related )

    17.03.2012... fenerbahçe 2 - 2 galatasaray goller : moussa sow - alex de souza ... johan elmander - hakan kadir balta (bkz: http://www.youtube.com/...&feature=related )

    çoğumuz galatasaray'ın bu seneki 35 maçını da izledik. içerde ve dışarda nasıl top oynadığımızı biliyoruz. bugün için en büyük olumsuzluk şu : güven. takıma güvenmek iyidir. takımı olumlu yönde etkiler. ama şuan takımımıza çok güveniyoruz. derbilerin favorisi olmaz. ayrıca benim yaşadığım ve çoğumuzun yaşadığını düşündüğüm heyecan yitirme söz konusu. 7 aralık'tan 2 hafta önce rüyalar görmeye başlayan ben bugünkü maç için rüya görmedim. 7 aralık'tan 2 hafta önce içim içime sığmazken bugünkü maç için daha yeni yeni heyecanlanmaya başladım.

    iddaa'da herkes ms1 - h1 gibi bahisler oynamaya başladı. bunlar beni korkutmaya başladı. ters tepmesin diye dua etmeye başladım.

    gelelim maça; ilk maç olduğu gibi seyirciyle beraber rakibi baskı altına alırsak, oyunu kontrolümüzde tutup sürekli üzerlerinde tutarsak tarihi fark bile gelebilir. sadece topu onlara vermemiz lazım. topu onlara verdiğimizde, organize atak yapmadan nasıl gol atacaklarını biliyorum. deplasmanda yaşadık bunu. onun için bu maçta başlama düdüğü çaldığı andan itibaren konsantrasyonumuzu bozmadan üzerlerini çullanmamız lazım. ilk golü bulursak da gerisinin geleceğini düşünüyorum.

    selçuk inan ve felip melo'nun direnci, pasları, topu ayakta tutma oranları bu maçta çok belirleyici olacak. çoğu kişi necati'nin yerine baros'un oynamasını istiyor. elbette buna imparator karar verecek ama benim şahsi fikrim hazır olan, sürekli maç yapan necati daha iyi olacaktır.

    konsantre olalım, fazla rahat olmayalım, hata yapmayalım, en iyi oyunumuzu oynayalım, 5 atalım, şampiyon olalım.

    göreyim benim aslanlarımı, allah yardımcınız olsun...
App Store'dan indirin Google Play'den alın