• 152
    orta alanlarında pas yapabilen ve en çok mücadele eden emre belözoğlundan yoksun oynayacaklardır. bu durum bizim için çok büyük avantajdır. şöyle ki; maça çok hızlı başlayacağımızı, sürekli şok pres yapacağımızı düşünüyorum. rakibimizin haftalardır defans hatalarından gol yediğini biliyoruz, bu şok presi kaldıramayacak bir çok oyuncuya sahipler. oynarsa, selçuk şahin ve bekir irtegün patlamaya hazır bomba olacaklardır.

    çok mücadeleci,hızlı ve yetenekli futbolculara sahibiz ve fenerbahçe takımına çok ters bir takımız. oyunun temposunu çok yumuşak tutmaya çalışcaklarını düşünmüyorum çünkü kazanmak zorundalar. hızlı tempoda alex'in gücü 15 dakika olduğunu, baroni,stoch gibi fizik gücü düşük oyuncularını göz önüne aldığımız zaman yarın akşam çok farklı bir şekilde kazanabiliriz. beklerimizin defansif gücü sağlam olduğu için korktuğum alex'in duran topları ile fenerbahçe balıdır. kadıköy'de oynanan karşılaşmada olmayacak 2 gol atmışlardı hatırlarsanız. normal şartlar altında gerçekten ezip geçmemiz gerekiyor yarın.

    kaybetmediğimiz taktirde ve hem bizim hem fenerbahçe için ligin gelecek 3 maçınıda düşündüğümüzde şampiyon olacağımıza inanıyorum.

    yarın akşam arena'da olabilecek en kötü sonuç beraberliktir. bu sonuç bizi muhakkak üzecektir fakat 70% ihtimalle şampiyonluğu bırakmayız, bırakmamalıyız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın