• 33
    gaipten haberler veren yayın organı. 16 nisan 2012 beşiktaş galatasaray maçı için florya'da kampa giren takımın odalarına mı sızdınız ne yaptınız aq?bir de haberin internette yayınlanmayan sadece gazetede basılan bölümü var. futbolcular fenerbahçenin galibiyetinden sonra kendi aralarında konuşmuşlar da yok 9 puanlık fark 2'ye indi diye isyan falan etmişler.

    --- alıntı ---
    f.bahçe stresi!

    galatasaray, süper final’in ilk maçında f.bahçe’nin, trabzon’u yenip aradaki puan farkını 2’ye indirmesiyle tedirgin oldu. fatih terim, takımı erteleme nedeniyle bugün oynanacak beşiktaş derbisine motive etmek için büyük uğraş veriyor

    beşiktaş derbisi, şiddetli yağmur nedeniyle bugüne ertelenen galatasaray’da ezeli rakip f.bahçe’nin, trabzon’u yenerek aradaki puan farkını 2’ye düşürmesi, florya’yı hareketlendirdi.

    kanarya’nın oynadığı maçı, beşiktaş derbisi için girdikleri florya’daki kampta topluca izleyen teknik heyet ve futbolcular, siyah-beyazlı ekibi inönü’de devirip puan farkını yeniden 5’e çıkarmak ve avantajlarını sürdürmek için ant içti.

    takimla toplanti yapti
    teknik direktör fatih terim ve yardımcılarının takımla bir toplantı yapıp beşiktaş sınavı öncesi uyarılarda bulunduğu ve futbolcuların motivasyonunu üst düzeye çıkarmaya çalıştığı öğrenildi. takımı, f.behçe’nin aradaki puan farkını kapatmasının olumsuz etkileri ve yaratabileceği stresten koruyabilmek için önlem alan terim, özellikle büyük maçlarda farklarını ortaya koyan yerli ve yabancı yıldızları motive ediyor.
    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın