• 883
    ne kafalar varmış arkadaş, şu takımı hakemler kolluyormuş, iğrenç futbol oynuyormuş, oyuncuları tiyatrocu falan filan, e akıllı insan, hadi ispanya'da rakip taraftarlar kendi söylüyor, kendi inanıyor buna, sen nasıl inanıyorsun, nasıl burada fener medyası varsa, orada da madrid medyası var belki, sen buradan olayları nasıl çözebiliyorsun helal olsun.

    umurumda bile değil madrid almış, barca almış ligi, ikisine de aynı uzaklıkta ve yakınlıktayım, hatta raul, zidane, mcmanaman, hierro, salgado'lu kadrosundan dolayı madrid'e sempatim bile vardır ama adamı zorla barcalı yapacaksınız.

    hakem hatalarına gelince, hakem hatayı genelde kimin lehine yapar, hücum eden takım lehine yapar, adam zaten hücumda, top onda, naapacak, üç saniye mi çalacak, hücum faul mu çalacak, top barca'da, topla oynama ortalaması ş.l dahil %70'e yakın adamların, hücumu da çok denedikleri için kural dışı çok harekete maruz kalıyorlar, en çok düdük de onlar için çalınıyor doğal olarak, hata olasılığı da artıyor mecburiyetten.

    yani kollandıkları falan yok, 1997 - 2002 yılları arasında da böyle muhabbet galatasarayımız için çıkmıştı, hakemler tarafından kollanıyor diye, türkiye'de de o zaman bizdik silindir, bütün maçları rakip sahada oynardık ve mecburen bizim lehimize hata daha çok yapılırdı. kim daha üstün oynarsa, topa kim daha çok sahip olursa, daha fazla hücum ederse, onun lehine daha çok hata yapılır, doğanın kanunudur bu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın