Ertelendi
  • 82
    melo ve riera ilk 11'de. dilerim yaşanan olay* takıma ve bu 2 oyuncuya hırs ve yüksek motivasyon şeklinde pozitif etki olarak geri döner.

    zemin ve hava koşulları bizim aleyhimize gözüküyor. çok fazla kısa pas oynayan bir takım değiliz belki ama beşiktaş'ın en büyük silahı hava topları ve uzaktan şutlar. tabi bir de duran toplar var. bu şartlarda savunmamızın her zamankinden fazla zorlanacağı kesin. özellikle rakibin hızlı ataklarında ve uzun paslarında çok dikkatli olmamız gerekecek.

    gol bulamadığımız bir beşiktaş maçı düşünemiyorum şu şartlar altında. zemin nasıl olursa olsun, rakipte kimler oynarsa oynasın. egemen'in olmayışı da çok önemli kesinlikle.

    şut atmaktan korkmayalım. özellikle elmander ve necati hatta selçuk bol bol şut atmalı. bu tür saha koşullarında engin de önemli bir kozdur. zira mücadele ön planda olacak.

    hakem hakkında özellikle de maç öncesinde konuşmayı hiç sevmem ama hüseyin göcek ismi beni çok endişelendiriyor.

    beşiktaş'ın yetersiz ve çaylak oyuncuları ismail, veli ve necip'ten bireysel hatalar da bekliyorum açıkçası. golü bi şekilde buluruz savunmaya özellikle de hava şartlarına çok dikkat edelim, garanti oynayalım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın