Ertelendi
  • 67
    kanımca, süper final serisinde çıkacağımız en zor maç.

    beşiktaş 11 puan geride başlıyor, şampiyonluk havasına girmeleri çok çok zor görünüyor, motivasyon açısından çok üst düzeyde olacaklarını sanmıyorum. ancak, portekizli futbolcularının sadece bir tanesi bile gününde olsa çok tehlikeli bir takım haline geliyor beşiktaş. normal sezondaki 2 maçı da hatırlayalım. ilk maçta beşiktaş'ın bariz üstünlüğü ricardo quaresma'nın bencil futboluna rağmen yine kendisi sayesinde hissediliyordu. ali sami yen'deki maçta ise yine quaresma sadece 2 topla kalemize 2 gol bırakan beşiktaş'ın tek tehlikesiydi. bu maçta manuel fernandes'in de forma giyeceğini düşünürsek, çok daha zorlanacağımız kesin. simao ve hugo almeida'dan bahsetmiyorum bile, her ne kadar istikrarsızlığın kitabını yazmış olsa da bu 4 futbolcu, takımımı için tehlike oluşturdukları çok açık görülüyor.

    süper final serisine puan kaybıyla başlamamız demek, başta demirören'in fenerbahçe'si açısından çok büyük moral ve avantaj demek olduğundan, demirören'in beşiktaş'ının bunu evinde başarmaktan başka çaresi yok. hele ki fenerbahçe'nin evinde trabzonspor'la karşılacağı bu haftada, ligtv ve aziz'in bütün köpekleri, galatasaray'ın sendelemesi için canhıraş olacaktır.

    bunlar bir kenara, taraftardaki bu rahatlık bana biraz anlamsız geliyor olsa da, bu atmosferlerin, bu günlerin dünyadaki en usta yönetmeni fatih terim'in ve bu sene milyonları terse yatırıp ligi resmen domine eden galatasaray futbol takımının en güzel cevabı 90 dakikanın sonunda vermiş olacağına inanıyorum. güveniyorum. *

    velhasıl kelam, ite köpeğe karşı, saldır galatasaray !

    düzeltme: almeida'nın kart cezalısı olduğu aklımdan çıkmış. o derece kopuğuz maçtan. *
App Store'dan indirin Google Play'den alın