Ertelendi
  • 11
    açıkçası son yaşanan olaylardan sonra melo'nun efsane bir oyun ortaya koyacağını ve gole de en yakın oyuncumuz olduğunu düşündüğüm maçtır. sadece 2 gün kaldı ve biz hakikaten havaya pek giremedik. her ne kadar fazla iddialı olmasa da beşiktaş da hedef maç olarak görecektir, o yüzden kolay olacağını düşünmüyorum, amacımız kazanmak ama benim adıma beraberlik de kötü sonuç olmaz. sezon içindeki maç ilginçti, kaybedecek hatalar da yaptık, pozisyonlar verdik, kazanacak pozisyonlar da bulduk ama 0-0 bitti. ayrıca inönü'de son yıllarda galibiyet sayımız da bir hayli az, galibiyet her açıdan çok rahatlatır bizi.

    egemen'in eksikliği onlarda büyük bir sorun olacaktır, portekizli yıldızları tribünler tarafından defterden silinmişti, onların başımıza iş açacağını da çok düşünmüyorum, yine tek etkili isimleri manuel fernandes olacak. onun da pozisyon hazırlayacağı forvet oyuncusu pek bulunmuyor kadrolarında, normal şartlarda duran toplar dışında pozisyon bulmaları pek olası değil. bizde ise emre çolak'ın yokluğunda orta sahamızın nasıl şekilleneceği muamma. selçuk-melo-engin banko görünüyor ama diğer isim manisa maçındaki gibi sabri mi olur, yoksa sonradan oyuna girip etkisini gösteren aydın mı olur bilemiyorum. kişisel tahminim rakipteki fernandes faktörü dolayısıyla ceyhun ile başlayacağımız yönünde. forvette ise necati-elmander yerine baros-elmander görmeyi diliyorum.

    malesef deplasman yasağı devam ediyormuş playoff maçlarında da, o yüzden aslanlarımız orada yine desteksiz olacak ama floryadan iyi bir uğurlama illaki olacaktır. bu yıl derbilerde bileğimizi büktürmediler, kaldıkları yerden devam etsinler, canımızı yesinler..
App Store'dan indirin Google Play'den alın