• 12
    maalesef spor u ya$aminin bir parçasi haline getirememi$ olan türk toplumunun mü$terek derdi dir. kafaya takarsan yani..

    bir çogumuz (kadin / erkek) evlendikten sonra, nasil olsa artik kimseye kendimi begendirmek zorunda degilim, o yüzden kendimi salabilirim deyip götü, göbegi büyütüyoruz.

    halbuki düzenli spor yaptigimiz ve beslenmemize dikkat ettigmiz takdir de kilo derdimiz olmayacaktir.

    bu aslinda biraz da kültürel bir olay. yani biz türk insani biraz bogazimiz a dü$künüz ve yemeklerimiz de genelde yagli ve $ekerli.

    diyet degil de, $öyle bir önerim olabilir. her $ey i yeyin, caniniz ne çekiyorsa. lakin $imdiye kadar yediklerinizin yarisini tüketmeye çali$in ve aç kalmayin. vücudunuzu sifir diyeti (ölüm orucu gibi bir $ey) ile $oklamayin. zira metabolizmaniz aç kaldiginda enerji tasarrufuna gidip, yag depolamaya ba$layacaktir.

    abur cubur dan uzak kalip, ara ögünler de meyva, sebze yenilebilir. ve tabii ki en önemlisi spor. düzenli ve aksatilmadan yapilan sporun her zaman faydasini göreceksiniz.

    $imdi ki önerim ise iradesine %100 hakim olanlara geliyor. eger seri bir $ekilde kilo vemek istiyorsaniz, size protein diyetini önerebilirim.

    tavuk, balik ve yumurta. bir tek bunlarla besleneceksiniz.

    lakin tavuk un derisini ve gerisini yemeyeceksiniz ve balik in da yagsizini tüketeceksiniz. yumurta zaten belli. yiyebildiginiz kadar yeyin ve bol spor, bol gym fitness.

    bunu 4 hafta yapip, beim vücudum forma girmiyor diyen çikarsa benden ona 1 kg isviçre çikolatasi.

    son olarak da, john comes from bosphorus ve 3 günlük dünya, yeyin, için, israf etmeyin diyorum. *
App Store'dan indirin Google Play'den alın