resim
Felipe Melo de Carvalho
Takım:Fluminense
Mevki:Stoper
Yaş:41
Boy:1.83
Uyruk:Brezilya
  • 1602
    gönderilsin, kalsın süper final de oynasın ya da oynamasın diye yorum yapmaya gerek yok sonuçta karar mercii fatih terim. ama şu gerçek melonun yerini en azından playoff da dolduramayacağımız kesin kesinlikle alternatif bir isim bile yok. oynamadığı maçlarda savunma olarak da hücum olarak da ne kadar zor duruma düştüğümüzü gördük zaten istatistikleri de ortada adamın.
    türkiye de en az 50 tane adam varmış onun gibi, birisi sezon başında söylese de onlardan bir kaç tane aslaydık ama yıllarca onlardan hiç birisi bize denk gelmedi.

    bunun yanında etik olalım s..tir edelim gitsin diyen renkdaşlarım olası sampiyonluk kaybı hatta sampiyonlar ligi kaybı sonunda acaba giden yılın ve tüm sezonun emeğinin üzüntüsünü yaşamayacaklar mı?
    gerçekci olalım kimse bize melo yu kovduk diye kupa vermeyecek ya da şampiyonlar liginden gelen milyon dolarları. keşke madrid gibi bir kadromuz olsa o yoksa su var desek ama yok.
    konu arda caner olduğunda hiç konuşulmadan kapandı kimse de ağzını açmadı şimdi ikisi de başka takımlar da. melo nun suçu sağlam çakmaksa birşey diyemem.

    sonuç olarak politik ve akıllı olup playoff un bitmesini bekleyelim sonrasında durum neyse karar verelim diye umuyorum
App Store'dan indirin Google Play'den alın