resim
Felipe Melo de Carvalho
Takım:Fluminense
Mevki:Stoper
Yaş:41
Boy:1.83
Uyruk:Brezilya
  • 1593
    benim pitbull'um vardı adı medusa.bir gün bir arkadaşım geldi köpeğini getirmiş cinsi husky.bizim depo müsait olduğundan 1 hafta kalmasını istedi olur dedim.bunların ikisini karşı karşıya bağladım.tabi medusa deliriyor zincirini çözsem saldıracak köpeğe.bir gün ben bunlarla oyun oynarken tavuk parçasını ikisininde ulaşamayacağı bir yere tam ortalarına bıraktım.ikisi de aynı anda koşuyor tavuk parçasına ikisi de olmuyor deyip tekrar geri dönüyorlardı.

    sonra deponun telefonu çaldı koşarak içeri gittim tavuk parçasını orada unutarak.dışardan hırlama sesleri geldi hemen telefonu kapattım yanlarına koştum geldiğimde gördüğüm manzara korkunçtu.medusa hala çözemediğim bir şekilde zincirini kopartmış.husky'nin boynundan yakalamış çenesini kilitlemişti.böyle durumlarda pitbull'un çenesini açmak için sert ince bir cisimi köpeğin ağzına sokup damağına bastırırsın hemen açar ağzını.etrafta sert ince bir cisim bulamadığımdan elimi sokmaya çalıştım ağzına husky'e bir şey olmasın diye.ve tam parmağımla bastırıyorken.beni el bileğimden tuttu ısırdı elimi.elim kanlar içinde tasmasından yakaladım bağladım.

    şaka gibi doğumundan itibaren 2 sene yanında olduğum,her gün yemini suyunu benim verdiğim köpeğim beni ısırmıştı.hastaneye gittik tedavi oldum geri döndüm.geri döndüğümde yuvasında masum masum hiç bir şey yapmamış gibi takılıyordu. beni görünce üzerime atlamaya çalıştı onunla oynamamı istiyordu.kıyamadım kızdığımda attığım tokatı bile atamadım kıçına.

    ben o pitbull'u beslemeye karar verdiğimde herkes karşı çıktı bana,tehlikeli hayvandır başına iş alırsın diye.ben de köpeğimin hareket eden her canlıya saldırma isteği olduğundan başıma böyle bir şey geleceğini biliyordum.ama yine de o cinsi çok sevdiğimden beslemeye devam ettim.

    şimdi ben bunu niye anlattım.sen evinde pitbull besliyorsan o gidip birini ısırdığında neden böyle yaptı diye şikayetçi olmayacaksın...

    melo'nun da geçmişi belliydi.olayları belliydi.melo'nun bir gün patlayacağını pitbulluk yapacağını hepimiz biliyorduk.fatih hoca böyle disiplinsiz oyuncuları lehine kullanmakta ustadır.melo'da da öyle olacak sandı aslında kullandı da...ama melo kendi deyimiyle bir pitbull'dur.

    ve o pitbull hiç olmayacak yerde hiç olmayacak zamanda sahibini ısırdı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın