resim
Felipe Melo de Carvalho
Takım:Fluminense
Mevki:Stoper
Yaş:41
Boy:1.83
Uyruk:Brezilya
  • 1585
    eğer melo pişmansa ve bir anlık öfke ile bunu yaptıysa, ve seneye de bu takımda oynamak istiyorsa, gelip hocadan, camiada, taraftarlardan ve tüm takım arkadaşlarından ve başta riera'dan özür dilerse ciddi bir ceza verilerek affedilmelidir diyorum. zaten şimdi kadro dışı kaldı üstüne de kallavi, canını acıtacak para cezası verilmelidir. eğer yukarıdaki şartlar sağlanıyorsa ben affedilebilir diyorum. zira herkes hata yapabilir, mühim olan hatadan ders almak, bunu kabul etmek ve özür dilemektir.

    şimdi sezarın hakkı sezara. melo geldiği günden beri canını dişine takıp her maç sahada maksimum mücadele etti mi etmedi mi? 10 gol attı? galatasaray'ın buralara gelmesinde ciddi bir katkı yaptı mı yapmadı mı?bir orta saha oyuncusu olarak ciddi bir istikrarlar ve iş ahlaki ile aldığı paranın hakkını verdi. ilk senesinde sahadki oyunu, yürekten mücadelesi, hem oyun hem de skor katkısı ile taraftarın gönlünü kazandı, kendisi için biçilen bonservis değernin verilmesi gerektiğini herkese ispatladı.

    ama tabi ki bazı değerler vardır bunlar için hiçbir şekilde taviz verimez.melo ahlaksız veya yüz kızartıcı bir suç işlememiştir. onursuzluk, yalancılık veya şike yapmamıştır. yaptığı ciddi bir disiplin suçudur ve cezasız kalmamalıdır. eğer fatih hoca melo'nun samimiyetine inanırsa doğrusu onu affetmektid. bence o da kalmayı çok istiyor ve çok pişman.

    melo bize paly offta da lazım seneye de lazım. arkadaşlar barış, ayhan, m.sarp, inamoto, saido'lu orta sahaları ne çabuk unuttunuz. yaşadımız ızdırapları, sinir harplerini, 10 metre yanına pas atamayan kazmalar bu takımda yıllarca oynadılar. esas şerefisz karaktersiz servet ve sarp gibi adi ve satıcı topçular arkadan iş çevirenler yıllarca oynadı hala da ekmek yiyorlar. onlar gitmedi melo mu gidecek

    lütfen el insaf!!! melo çok kötü bir şey yapmıştır, hem bu olay özelinde hem de melonun belki yapısında hem de kişilik özleliklerinde bunun sebepleri vardır. zaten bu melo eğer kalırsa bunların üzerine hoca mutlaka gider. bu olayın bir daha tekrarlanmaması için gerekli tıbbi, psikrarik önlemleri de alır.

    melo gibi adamlar kolay harcanmaz. bugün melo ve selçuk ikilisi sayesinde bu takım buralara geldi. bir daha 15 milyon € versen orta sahda melonun yaptığı işi yapacak adamı garati eder misin? lütfen kazanma yoluna gidelim. umarım hoca da her zaman yaptığı gibi kazanma yoluna gidecektir. tabi ki gerekli tedbirleri alarak, cezaları vererek.

    .
App Store'dan indirin Google Play'den alın