• 119
    bu durumun bu kadar abartilip basina galatasaray tarafindan da servis edilmesinin nedeni 2 sey olabilir. 1.si yonetim ne yapti etti bonservis bedelini asagi cekemedi ve melo'yu kadroya katmaktan vazgecmisti, hazir bu olay da patlak verince seyircinin ona olan sevgisini azaltmak istediler. 2.si "sorunlu oyuncu" imajini artirip zaten oyncuyu cok istemedigimiz havasi yaratilip bonservis bedelini asagi cekmeye calisiyorlar.

    simdi neden bunlari soyluyorum. oyuncular antremanda kavga edebilir. zaten bu kisma kadar sorun yok. hatirlarsak 2 sene once de arda caner'le birbirine girmisti. opusup barismislardi, hemen unutulmustu. hic galatasaraylilik durusu muhabbetleri gecmemisti. burada ekstradan olan durum soyunma odasi noktasi. bence burada fatih terim'in de hatasi var. o sirada birbirine sinirli olan 2 oyuncuya basbasa birakirsan olaya davetiye cikarirsin. neyse isin bu noktasini gecersek is soyunma odasinda da devam etmis. burasi da tamam. peki yerde tekmelemeler yok kapiyi kilitleyip "45 saniye" dovmeler( bu sureyi kim tutmus acaba yanlarinda da herhalde boks hakemi vardi.) kisimlarinin dogru olduguna inanmak icin sebebimiz nedir? o gozun o hale gelmesi de daha once de yazildigi gibi pek zor degil. saglam bir yumruk yeterlidir. ben burada melo'nun ya da riera'nin tarafini tutmuyorum.

    bu olay takim ici bir huzursuzluga sebep olursa, bu oyuncular antremanda atismaya devam eder bu durum sureklilik gosterirse (ibrahim toraman, ibrahim uzulmez olayi gibi) iki oyuncunun da takimla iliskisi kesilmelidir fakat 2 oyuncunun anlik reaksiyonlarla birbirleriyle kavga etmesi ne takim disiplinini bozar ne fatih terim'in otoritesini sarsar ne de galatasaray'a zarar verir. sene sonunda melo alinmazsa kimse sebep olarak bunu sunmasin yemezler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın