• 112
    --- alıntı ---
    bugünkü habertürk gazetesinde “45 saniye dövdü” başlıklı bir haber yayınlanmıştır. bilindiği üzere profesyonel futbol takımımızın 5 nisan 2012 perşembe günkü antrenmanında futbolcularımızdan felipe melo ve albert riera arasında bir gerginlik yaşanmış ve bu gerginliğin detayları resmi sitemiz aracılığıyla kamuoyuyla paylaşılmıştır. yanlış bilgilendirmeleri ve bilgi kirliligini önlemek amacıyla bir gün sonra medya mensuplarının konuyla ilgili soruları cevaplandırılmış ve duruma açıklık getirilmiştir.

    kulübümüz tarafından tüm spekülasyonları önlemek amacıyla bu kadar titiz ve net yaklaşım gösterilmesine rağmen, ilginç bir şekilde konu hâlen gündemde tutulmaya çalışılmakta ve hayal ürünü senaryolar üretilmektedir.

    asli görevi olan kamuoyunu bilgilendirme amacının dışına taşan, bu tip asılsız haberler maalesef basın etik kuralları ile örtüşmemektedir. mezkur haberdeki detaylar mesnetsiz, yakışıksız ve uydurmadır. bu gazetecilik anlayışı devam ettikçe, kulübümüz bu tür açıklamaları yapmaya mecbur kalacaktır.

    kamuoyuna saygılarımızla;
    galatasaray spor kulübü

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın