• 111
    kavga etmek normal değildir millet uyanın. sen kavga ediyorsun, ben kavga ediyorum, herkes kavga ediyor diye kavga normal değildir. normal diyenlere sözüm iş yerinizde yiyorsa dövün birini madem normal. niye dövmüyorsunuz?

    evet haklısın ben de insanlardan nefret ediyorum, bir kaşık suda boğasım geliyor görünce ama o bunla aynı değil. kavga eden bazı sonuçları göze almıştır. bilen bilir troid hastalığımdan dolayı çok sinirli bir insandım, göz görmez olur bilirim ama bu alacağım hiç düşünmediğim anlamına gelmez.yani melo bu işi yaparken bazı sonuçları olacağı biliyordu ve şimdi katlanması gerek. bu sadece futbol klübünde böyle değil. ben okulda kavga ettiğimden okuldan sürülüyorsam, oyuncular dizi setinde kavga ettiklerinde diziden atılıyorlarsa her yerde böyledir. bu da normal olandır.

    ama melo çok bilmem ne. bizene. ya benim takımımda, galatasaray da böyle şeyler olamaz. olursa da gereken yapılır. amatör bir klüp değil burası. bir etiği, bir duruşu olan takım. sokarım onun gerginliğine. utanıyorum haberlerde görünce olayı.

    takım içinde kavga olmaz. sevmezsin, kızarsın ama olay orda kalır, uzamaz. yemeyelim birbirimizi. herkes biliyor gerçeği.
App Store'dan indirin Google Play'den alın