resim
Felipe Melo de Carvalho
Takım:Fluminense
Mevki:Stoper
Yaş:41
Boy:1.83
Uyruk:Brezilya
  • 1517
    galatasaray futbol takımı oyuncusu

    tanımımızı yaptığımıza göre artık rahatlıkla esas diyeceklerimize geçebiliriz. futbol garip bir oyun. 22 erkek bir topun peşinde falan muhabbetleri. evet 22 erkek. egoları, asabiyetleri bazen ön plana çıkan 22 erkek. hatta buna teknik heyeti de ekleyebiliriz. bazı durumlarda kulüp başkanlarını, tabi statta ve ekranları başında çıldıran onbinleri, milyonları da. aklıma gelen bir kaç benzer örneği vereceğim.

    yıl 2001. roy keane herkesin bildiği eski bir manchester united oyuncusu. bir antrenman esnasında veron'un boğazına yapışıp sağlam bir dövdüğü biliniyor. ne kaptanlığı elinden alındı ne kulüpten yollandı.

    yıl 1995. bu seferki oyuncumuz bildiğiniz efsane. eric cantona maç sırasında bir taraftara uçan tekme atığı için kimse onu biz çirkef oyuncu istemiyoruz diye postalamamıştı. united taraftarlarına sorsanız 1 numara george best'tir ama ilk 5'de cantona'yı kesin sayarlar.

    yıl 2003. bu sefer de bir teknik adam sayalım. alex ferguson 2003 şubatında arsenal'e 2-0 yenildikleri maç sonrası soyunma odasında fırlattığı krampon ünlü oyuncu david beckham'ın kaşını yarmış, ertesi gün oyuncu antrenmana kaşında 2 dikişle çıkmıştı. ferguson'a ne olduğunu söylemeye gerek yok sanırım. united'ın kulüp bazında en büyük efsanesi.

    örnekleri bilerek manchester üzerinden verdim. hayatın her kesimine benzer olaylar olabiliyor. futbolda da olması da bence doğal. melo* gönderilecekse gönderilsin, ama bu sebepten gönderilmesi bana saçma geliyor. fatih terim hocamızın vereceği karar en doğrusudur. ne olursa olsun. benim sözüm 2 günde oyuncuyu asıp kesenlere. bırakın hoca versin kararı, siz sadece destek verin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın