• 861
    hala hakkındaki yorumlar real madridçiler,barcelonacılar ekseninde dönüyor. arkadaş şu takımlarla ilgili ispanya' da bu kadar hararetli tartışmalar dönmüyordur eminim türkiye' de döndüğü kadar. iki tarafa ayrılıp, bölünüp sonra da tartışmaya ne kadar meraklıyız biz.

    en iyi takım oldukları çok net. o tartışılmaz bence. ama şu an dünya üzerinde fenerbahçe' den sonra iticilik ve pislik anlamında ikinci sırada gelir barcelona benim için. real madrid' i seviyor musun diye sorsanız barcelona' ya oranla daha az nefret ediyorum derim. barcelona' ya karşı kim oynarsa oynasın onu tutmaya devam ediyorum ( güçsüzün yanında yer alma içgüdüsünden de kaynaklanıyor olabilir bu ) sahada çirkefliğe, hakemle oynamaya o kadar çok başvuruyorlar ki, arjantin' le de kupa kazansa dünyanın en iyi futbolcusu olduğuna emin olacağım messi' ye bile sempati besleyemiyorum. adamı gördüğümde keyfim kaçıyor.

    bu senenin başında yaptığımız atılımı üstüne koyarak devam ettirsek de seneye kendi sahamızda bi futbol dersi versek bunlara. çok mu hayalcilik olur bilmiyorum. niye olmasın be? 15 yıl önce birisi çıkıp, 2-3 sene sonra süper kupa maçında real madrid' i yenip kupayı alacağız dese hangimiz onu hayalcilikle suçlamazdık?
App Store'dan indirin Google Play'den alın