resim
Johan Erik Calvin Elmander
Takım:Holmalunds IF
Mevki:Santrfor
Yaş:43
Boy:1.88
Uyruk:İsveç
  • 1252
    galatasarayımızın isveçli golcüsüdür. geldiğinde burun kıvıran kişilere bu yıl yaptıkları ve istatistikleri yardımıyla en güzel cevabı vermiş durumda. sadece tek vuruş golcüsü olarak oynamayıp canını dişine takarak sahada defanstan forvete kadar her yerde görebileceğimiz ilginç bir futbolcu. itiraf etmem gerekirse geldiği günlerde ben de yıldız olarak görmüyordum ancak bir kaç hafta geçtikten ve imparatora alıştıktan sonra iyice sistemin parçası ve lideri olmaya başladı yakışıklı forvetimiz.
    ayrıca ilginç bir durum olarak bu yıl bütün ezeli rakiplerimize gol atmayı başarmış. bence bu ne kadar profesyonel ve tecrübeli olduğunu gösteriyor. özellikle milan baros'un sakat olduğu dönemde attığı kritik gollerle galibiyetleri getiren oyuncumuz hiç tartışmasız oydu. neredeyse attığı gol kadar da asistinin olması çok yönlü bir oyuncu olduğunun kanıtı adeta. maçın ilk dakikalarında defansta yer aldığı gibi son saniyelerde önde olsak bile gol arayan bir futbolcu ve oynadığı kulübe saygısı da bu kadar büyük ki böyle şeyleri yapmak için ekstra bir zahmet gösteriyor. hiç bir zaman şu zamana kadar oynadığı maçlarda ben bu adamın koşmadığını, çaba göstermediğini görmedim. ayrıca takıma yaptığı katkılardan birisi de takım arkadaşlarına verdiği moral. bu her ne kadar önemsiz gözükse bile başarı için temel taşlarından birisi. imparatorun oturtmaya çalıştığı sistemde 2000 yılındaki takımda olduğu gibi arkadaşlık çok önemli bir konumda ve isveçlimiz bu olguyu takıma en iyi yansıtan kişi durumunda.
    tam anlamıyla bir oyuncu olan sarışınımızı yıllarca bu takımda görmek istiyorum. forvet demek aslında çok yanlış bir tabir çünkü o her mevkiden biraz serpiştirilmiş tam donanımlı bir oyuncu. umarım yıllarca parçalı için forma giyer, her maçımızdan sonra o forması verdiği emeğin karşılığını gösterir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın