• 19
    milan sonuca sevindi ve bu gayet doğal. deplasmanlı eleme sisteminin en önemli iki şeyinden birisini gerçekleştirdiler(1. kendi evinde gol yememek 2. deplasmanda ve ya kendi evinde gol atmak). ayrıca;

    abate, thiago silva, gattuso, van bommel, pato, cassano, flamini. eskik olan bu 7 oyuncunun 5'i ilk 11 oyuncusu. üstüne nesta, boateng ve aquilani sakatlıktan yeni çıktı ki nesta ve boateng 90dk'yı tamamlayamadılar ve aquilani de yedek kulübesinde izledi maçı. barcelona ise cesc, david villa, abidal hariç tam kadroydu, cesc de yedek kulübesindeydi ve herhangi bir sakatlığı yoktu.

    şartların barcelona açısından böyle olduğunu düşünün... pique(thiago) yok, alves(abate) yok, busquets(gattuso) yok, van bommel xavi - iniesta'dan birisinin yerine koyulamaz, düşününce güldüm ancak van bommel milan'ın takım oyunu için çok da önemli değil diyen adama daha çok gülerim, alexis(pato) yok. buna karşılık milan'da antonini(abidal), pato(david villa) yok. barcelona'nın bugünkü yedek kulübesi yani bu eksiklerin olması durumunda yerlerinde oynaması muhtemel oyuncular: pinto, cesc, thiago, pedro, montoya, tello.

    milan çok rerererörörö diyenlere başka sözüm yok...
App Store'dan indirin Google Play'den alın